Dezbaterea Transparența fiscală și sustenabilitatea. Cum trebuie să se pregătească societățile? este o activitate în cadrul Comunității CELF-Centrul de Excelență în Litigii Fiscale al NNDKP, administrată de Oameni și Companii.

Participarea este GRATUITĂ pentru profesioniștii din departamentele financiare și juridice, top management și antreprenori, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

Oameni și Companii poate declina înregistrarea la eveniment și/sau abonarea la newsletter, după caz, în măsura în care rolul/funcția declarat/ă în cadrul formularului nu se află în sfera de activitate și interese vizate de Comunitatea CELF.

Evenimentul se va desfășura online, pe platforma ZOOM și va fi înregistrat. În cadrul întâlnirii veți avea posibilitatea de a adresa întrebări invitaților în direct sau prin secțiunea Chat.

După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 14 iunieora 15.00, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării. În ziua premergătoare evenimentului veți primi un reminder pe email, cu detaliile de acces la dezbatere, iar dacă ați completat și telefonul dumneavoastră un sms de reminder în ziua când are loc întâlnirea.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că aceste detalii de acces la dezbatere nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.