Dezbaterea ”Inspecția fiscală în era digitală – proceduri noi, mentalități noi, aceleași răspunderi?” este o activitate în cadrul Comunității OSC-Directori Financiari, pe platforma digitală  GlobalManager.ro.

Întâlnirea este organizată sub egida Centrului de Excelență în Litigii Fiscale al NNDKP.

Participarea este GRATUITĂ pentru directorii financiari și specialiștii în domeniul financiar-contabil cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

Evenimentul se va desfășura online, pe platforma ZOOM și va fi înregistrat. În cadrul întâlnirii veți avea posibilitatea de a adresa întrebări utilizând secțiunea Chat.

După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 2 februarieora 15.00, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării și datele de conectare. În ziua premergătoare evenimentului veți primi un reminder pe email, cu detaliile de acces la dezbatere, iar dacă ați completat și telefonul dumneavoastră un sms de reminder în ziua când are loc întâlnirea.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că aceste detalii de acces la dezbatere nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.

Pentru înscrierea GRATUITĂ la dezbatere, vă rugăm să completați formularul de mai jos.