Webinarul Migrarea în cloud: cum evaluezi eficient infrastructura companiei tale este o activitate în cadrul Comunității OSC-GlobalITManager, pe platforma digitală GlobalManager.ro. Participarea este GRATUITĂ pentru specialiștii din departamentele IT din companii cu diverse domenii de activitate, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos. Evenimentul este organizat cu susținerea Crayon România.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul Microsoft Teams și va fi înregistrat. În cadrul Webinar-ului veți avea posibilitatea de a adresa întrebări utilizând secțiunea Chat.

După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 8 iunie, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării și datele de conectare. În ziua premergătoare evenimentului veți primi un reminder pe email, cu detaliile de acces la webinar.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că aceste detalii de acces la webinar nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.

Pentru înscrierea GRATUITĂ la webinarul comunității GlobalITManager –  Migrarea în cloud: cum evaluezi eficient infrastructura companiei tale vă rugăm să completați formularul de mai jos.