Întâlnirea Cum să-ți crești organizația prin digitalizare și internaționalizare este o activitate comună în cadrul Comunităților OSC-GlobalManager și OSC-MarketingManager. Participarea este GRATUITĂ pentru antreprenori, manageri și specialiști de marketing din organizații cu diverse domenii de activitate, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos. Evenimentul se va desfășura online, pe Zoom.

Oameni și Companii poate declina înregistrarea la eveniment, înscrierea ca membru în comunitate și/sau abonarea la newsletter, după caz, în măsura în care rolul/funcția declarat/ă în cadrul formularului nu se află în sfera de activitate și interese vizate de Comunitățile OSC-GlobalManager și OSC-MarketingManager.

După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 10 martie 2022, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării și datele de conectare. În ziua premergătoare evenimentului veți primi un reminder pe email, cu detaliile de acces la dezbatere, iar dacă ați completat şi numărul de telefon, un sms în ziua evenimentului. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că detaliile de acces la întâlnire nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale. Aceste date pot fi dezvăluite partenerilor comunităților OSC-GlobalManager și OSC-MarketingManager pentru această întâlnire. Mai multe detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.

Pentru înscrierea GRATUITĂ, vă rugăm să completați formularul de mai jos.