Webinarul Viitorul serviciilor medicale private este o acțiune a platformei GlobalManager.ro, în cadrul comunității OSC-GlobalManager. Participarea este GRATUITĂ cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul platformei Teams și va fi înregistrat.

După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 13 Mai, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării. În ziua premergătoare evenimentului veți primi un reminder cu detaliile de acces la dezbatere, iar dacă ați completat și telefonul dumneavoastră, un sms în ziua evenimentului.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că aceste detalii de acces la dezbatere nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale. Aceste date pot fi dezvăluite partenerilor comunității GlobalManager pentru această întâlnire. Mai multe detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.

Pentru înscrierea GRATUITĂ la webinarul Viitorul serviciilor medicale private, vă rugăm să completați formularul de mai jos.