SUV-ul Ford Kuga Plug-In Hybrid a fost cel mai bine vândut hibrid plug-in (PHEV) al oricărei mărci de pe toate piețele europene în prima jumătate a anului 2022.

Ca o continuare a succesului său de cel mai bine vândut hibrid plug-in din Europa în 2021,  peste 23.000 de Kuga Plug-In Hybrid au ajuns la clienți în 2022, cu peste 28% mai mult față de următorul cel mai bine vândut PHEV.

De asemenea, pe piața din România, Kuga PHEV confirmă succesul de anul trecut și rămâne lider în segmentul autoturismelor PHEV, la mare distanță de următorul model concurent.

Ford a anunțat  și introducerea pachetului Black pentru Kuga ST-Line X, care include o serie de îmbunătățiri vizuale, precum și disponibilitatea unei noi opțiuni de scaun confort.

„Știm că mulți dintre clienții noștri care doresc să renunțe la o mașină cu motor convențional pe benzină sau diesel ar putea să nu fie pregătiți să treacă direct la un vehicul complet electric, iar faptul că Kuga Plug-In Hybrid este cel mai bine vândut PHEV din Europa demonstrează că este alegerea potrivită pentru mulți dintre acești clienți”, a declarat Glen Goold, director de produs Ford Kuga. „Mașinile precum Kuga Plug-In Hybrid sunt o parte crucială a angajamentului Ford față de un viitor electrificat.”

Sistemul de propulsie inteligent al modelului Kuga Plug-In Hybrid oferă flexibilitate clienților, cu o autonomie totală electrică de 57-67 km WLTP și o autonomie complet electrică în oraș de 71-88 km WLTP, permițând călătorii frecvente numai cu energie electrică. Consumul de energie de la 14,4-15,9 kWh/100 km WLTP este, de asemenea, mai mic decât al concurenților cheie.

Clienții beneficiază de flexibilitatea unui vehicul pe benzină, în timp ce propulsia electrică aduce un plus de performanță vehiculului. Șoferii pot lăsa Kuga Plug-In Hybrid în modul EV Auto, iar acesta va funcționa în cel mai eficient mod posibil, oferind cel mai bun consum de combustibil disponibil, indiferent de scenariul de conducere.

Pachetul Black aduce un plus de stil și individualitate gamei Kuga

Disponibil deja pentru a fi comandat, pachetul Kuga ST-Line X Black oferă elemente unice de design exterior pentru un aspect mai dinamic și mai distinctiv.

Completând întreaga gamă de culori exterioare ale caroseriei pentru un impact vizual maxim, pachetul Black alătură exteriorului sportiv propus de Kuga un acoperiș vopsit în negru, capace de oglinzi și grile inferioare față-spate cu finisaj negru. Inscripțiile ST-Line și Kuga de pe hayon sunt, de asemenea, finisate în negru, în timp ce jantele din aliaj de 20 de inchi sunt vopsite în negru.

Noua opțiune de scaune Comfort oferă suport suplimentar pentru ocupanții scaunelor din față

Clienții de Kuga pot opta acum pentru noua opțiune de scaune Comfort, certificate de cea mai importantă organizație responsabilă de sănătate coloanei vertebrale – Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR).

Reglarea în optsprezece direcții permite scaunului să se adapteze persoanei, fără ca aceasta să fie nevoită să își adapteze poziția la scaun – una dintre cerințele pentru a obține aprobarea de la AGR.

Înălțimea, lungimea și înclinarea scaunului pot fi ajustate, împreună cu reglarea lombară și a tetierei în patru direcții, pentru a ajuta ocupanții, indiferent de fizionomia lor, să găsească o poziție confortabilă.

Acreditarea AGR este acordată de un comitet independent de testare format din experți din diverse domenii medicale, angajați să ajute clienții să aleagă produse prietenoase cu spatele. Durerea de spate este o cauză principală a dizabilității la nivel global, iar un studiu a constatat că 63% dintre șoferi suferă de dureri de spate care interferează cu activitățile zilnice.

Mai multe informații despre ofertele actuale si unitățile Ford Kuga disponibile în stoc găsiți aici https://www.ford-iasi.ro/cerere-oferta-auto