foodpandafoodpanda, cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, a lansat un serviciu propriu de livrare a comenzilor, disponibil în toate zonele din București. Proiectul-pilot a fost demarat la începutul anului, a început cu câteva restaurante, iar în prezent numărul restaurantelor care beneficiază de serviciile de livrare foodpanda.ro se ridică la peste 40. În prezent, peste 60 de livratori foodpanda sunt pe teren în București în fiecare moment al zilei, de la 10 dimineața până la 10 seara.

“Am demarat acest proiect pentru a aduce mai aproape consumatorii și restaurantele. Serviciul nostru de livrare îi ajută atât pe utilizatori să își comande mâncare de la restaurante la care nu aveau acces până acum, dar vine, totodată, și în ajutorul restaurantelor care nu ofereau posibilitatea de livrare a mâncării, ajutându-le să își lărgească baza de clienți”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager foodpanda România.

În momentul de faţă, mai bine de 40 de restaurante din București livrează comenzi prin proiectul demarat de foodpanda, printre care se numără lanțurile Subway și Dristor Doner. În funcție de distanța dintre client și restaurant, prețul unei livrări pornește de la 3 lei și poate ajunge la 15 lei.

Serviciul de livrare foodpanda este disponibil, la această oră, în toate zonele din Capitală și se va extinde, în perioada următoare, în mai multe orașe din țară. Până la finalul acestei luni, foodpanda va începe să facă livrări pe cont propriu și pentru restaurantele din Cluj-Napoca, urmând ca pe viitor proiectul să fie extins și în Timișoara. Livrările foodpanda din Bucureşti sunt oferite în baza unui parteneriat încheiat cu compania de curierat Sameday Courier.

foodpanda.ro colaborează, în prezent, cu peste 450 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Sibiu, Craiova şi Buzău, fiind lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.