Toți ne dorim idei grozave, dar puțini înțelegem cum se nasc ele, de fapt. Inovația nu apare dintr-un sprint sau dintr-un hackathon, ci este rezultatul maximizării fluxului de idei. Jeremy Utley și Perry Klebahn oferă o strategie demonstrată pentru a genera idei grozave (pe cont propriu sau cu echipa ta) și pentru a determina rapid care dintre ele sunt demne de implementare.

Bazându-se pe decenii de experiență în conducerea acceleratorului de afaceri Launchpad de la Stanford și în oferirea de consultanță unora dintre cele mai inovatoare organizații din lume, precum Microsoft, Michelin, Keller Williams Realty și Hyatt, ei te vor învăța cum:

  • să depășești capcane de gândire periculoase;
  • să găsești inspirație în locuri neașteptate;
  • să-ți determini propriul creier să fie mai creativ;
  • să proiectezi și să pui în aplicare experimente accesibile;
  • să-ți alimentezi conducta de inovație;
  • să-ți eliberezi potențialul creativ, precum și potențialul celorlalți.

Poate ți s-a întâmplat să treci printr-o scădere a fluxului de idei. Ai stat vreodată într-o sală de ședințe tăcută, cu o tablă pe jumătate goală și un obiectiv de afaceri nerealizat? Cu sistemul dovedit prezentat în această carte, antreprenorii, managerii și liderii vor învăța cum să acceseze la cerere idei surprinzătoare și valoroase și cum să alimenteze conducta creativă cu idei revoluționare.

„Fluxul de idei – singurul indicator de business care contează” este o carte recomandată nu doar „creativilor”, antreprenorilor și celor care lucrează în departamentele de comunicare, ci tuturor celor interesați să găsească soluții creative la probleme, celor interesați de productivitate și managerilor care vor să coordoneze mai bine echipele pe care le conduc.