Florin Susanu a fost numit pe 21 martie de Consiliul de Administraţie al TAROM în funcţia de director general provizoriu şi accountable manager al companiei, informează operatorul aerian.
„Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale TAROM a numit, în şedinţa de astăzi, 21 martie a.c., un nou director general provizoriu şi accountable manager în persoana comandantului instructor de zbor Florin Susanu. În prezent, Florin Susanu este director al Direcţiei Zbor din cadrul companiei naţionale”, se menţionează în comunicat.
Totodată, reprezentanţii companiei precizează că toate aeronavele TAROM sunt licenţiate şi operează fără nicio modificare a orarului de zbor. „Profităm de acest moment pentru a pune stop speculaţiilor din mass-media privind operarea aeronavelor companiei. Aeronavele noastre sunt licenţiate şi operează în continuare fără nicio modificare a orarului de zbor”, spun aceştia.
Florin Susanu îl înlocuieşte pe Wilhelm Wolff, care a fost numit în funcţia de director general interimar al TAROM pe 20 noiembrie 2017. Werner Wolf a anunţat, joi, că şi-a încheiat mandatul de director general al companiei TAROM după un an şi patru luni, perioadă în care a reuşit să inverseze trendul descendent pe care se afla operatorul aerian în 2017.
„Consider că un gest corect faţă de angajaţi TAROM, faţă de opinia publică şi faţă de toţi pasagerii companiei noastre este să anunţ, public, finalul mandatului meu în funcţia de director general al companiei naţionale TAROM. La un an şi patru luni de la preluarea conducerii companiei, încep prin a mulţumi tuturor angajaţilor TAROM, care prin muncă şi dedicare au reuşit să inverseze trendul descendent în care ne aflam în 2017. Aceleaşi mulţumiri le transmit reprezentanţilor presei, fără de care nu am fi reuşit să comunicăm transparent şi clar cu românii, de multe ori în situaţii limită, în care informaţia corectă contează enorm”, a afirmat Werner Wolf.
De asemenea, fostul şef al companiei a ţinut să precizeze că TAROM a obţinut în 2018 cele mai mari venituri din ultimii şapte ani şi a fost „gazda” a peste 2,8 milioane de pasageri. „Nu în ultimul rând, doresc să îmi manifest public mulţumirea şi aprecierea faţă de toţi pasagerii care au ales să investească încredere în TAROM pe parcursul acestor luni. În 2018, TAROM a fost gazda a peste 2,8 milioane de pasageri. Fără susţinerea şi încrederea dumneavoastră, TAROM nu ar fi reuşit să obţină cele mai mari venituri din ultimii şapte ani, în 2018. În nume personal, apreciez încrederea cu care am fost învestit de către acţionarul companiei TAROM şi de către echipa mea, alături de care am reuşit să obţinem rezultate importante în această companie”, a adăugat acesta. AGERPRES