Florin Hahui este noul presedinte al Asociatiei Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania

hahui_florinAsociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania (ROMEPS), intrunita pe 29 ianuarie, a ales un nou presedinte in persoana lui Florin Hahui, director general Onebrand. De asemenea, ROMEPS are, de la inceputul lunii februarie, si un nou Consiliu Director, format din vicepresedintii Sorin Cristea, din partea Arcon, si Serban Cazanisteanu, director general Mindo SA.

“Ma simt onorat pentru faptul ca membrii asociatiei mi-au incredintat functia de presedinte in cadrul ROMEPS si privesc cu nerabdare catre acest mandat, in care ne vom concentra pe confirmarea asociatiei ca furnizor de expertiza in domeniu, atat pentru producatori, cat si pentru beneficiari. De asemenea, vom continua proiectele demarate in anii anteriori si vom incepe altele noi, menite sa contribuie la educarea consumatorilor si la imbunatatirea pietei de polistiren expandat”, a declarat Florin Hahui, noul presedinte al ROMEPS.

Florin Hahui il inlocuieste in functia de presedinte al Asociatiei Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania pe Laurentiu Istrate. Conform Actului Constitutiv al asociatiei, atat presedintele, cat si membrii Consiliului Director se aleg pentru o perioada de un an.

Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania (ROMEPS) a fost infiintata in anul 2004, din 2011 activand sub aceasta denumire. Asociatia isi propune sa promoveze pe piata din Romania un standard de calitate pentru producatorii de polistiren si sa vegheze la respectarea reglementarilor. ROMEPS are, in prezent, 13 membri, dintre care 4 membri fondatori (Arcon, Austrotherm, Hirsh Porozell, Swisspor), 7 membri asociati (Congips, Firos, Masterplast, Mindo, Onebrand, Euroconf Impex, Mecatronics) si 2 membri de onoare (Plastics Europe si Isopor).