Firma de audit şi consultanţă EY anunță o campanie amplă de angajări

EY RomaniaFirma de audit şi consultanţă EY, unul dintre cei mai mari jucători de profil de pe piaţa locală, are în plan angajarea a circa 200 de persoane anul acesta. Cel puţin 80 dintre noii angajaţi vor veni din rândul celor care se află în ultimii ani de studiu sau care au ieşit recent de pe băncile facultăţilor, restul joburilor fiind adresate oamenilor cu experienţă în domeniu, potrivit Andreei Mihnea, directorul de HR al EY România.

„Am crescut foarte mult în ultimul timp, numai anul trecut am recrutat 250 de persoane. Este, cumva, o evoluţie firească a businessului nostru pentru că mereu apar proiecte noi sau există câte o competenţă pe care nu o avem în echipă şi pe care trebuie să o găsim. Dar cred că anul acesta ne stabilizăm, nu vom mai ajunge la acelaşi volum de recrutare pe poziţii de juniori ca anul trecut“, explică Andreea Mihnea, cea care conduce politicile de HR ale celor 700 de angajaţi din cadrul EY România, citată de Ziarul Financiar.

Ea mai precizează că, pe lângă noile proiecte care apar în mod natural în zona de, în zona de consultanţă sau pe segmentul de tranzacţii, oamenii de HR din companie trebuie să găsească angajaţi şi pentru divizii/servicii nou create, cum ar fi cea de sustenabilitate. În plus, şi fluctuaţia de personal joacă un rol important în planul anual de recrutări. Compania are însă de unde alege, având în vedere că pentru poziţiile scoase la concurs pe entry-level anul trecut a primit în jur de 2.000 de aplicaţii, iar anul acesta directorul de HR se aşteaptă la alte 1.600-1.700 de aplicaţii. Job-urile de anul acesta vizează birourile EY din toate oraşele în care este prezentă – Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi.