Gusturile românilor în materie de bucătărie se rafinează din ce în ce mai mult. Ne plac în continuare mâncărurile tradiţionale, dar vrem să gustăm şi din bucătăria lumii, să mâncăm mai bine şi mai bun. Aceasta a fost una dintre premisele de la care a plecat şi Dan Cismaş, un tânăr antreprenor care a deschis un burger-bar elegant în centrul Bucureştiului.
Experienţa pe piaţa muncii în România a început pentru brăilean la Pricewaterhouse Coopers, unde a făcut audit financiar. După un internship de şase luni, i s-a oferit un contract pe durată nedeterminată, dar într-o zi i-a sunat telefonul: îl căutau reprezentanţii unei companii noi, Mic.ro. Îi propuneau să lucreze cu CFO-ul companiei, să facă business planul, bugetele, exact ce studiase. Avea 24 de ani şi nu a stat pe gânduri, chiar dacă nici nu ştia cui îi aparţine compania. Ulterior a aflat că businessul îi aparţine lui Dinu Patriciu. După ce a lucrat şase luni la implementarea proiectului Mic. ro, Dan Cismaş s-a ocupat de finanţele tuturor companiilor care făceau parte din grupul unuia dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din România acelor vremuri.
Citiți articolul integral pe cariereonline.ro