Filadelfia International Logistics anunţă investiții de peste un milion de euro

Filadelfia International LogisticsCompania Filadelfia International Logistics anunță noi investiții, mai exact 1,1 milioane de euro pentru demararea unei noi strategii de dezvoltare. Astfel, s-au achiziționat 10 capete tractor Volvo si 10 semiremorci mega Schmitz, care se alătură celor 50 de unități de capete de tractor, și 50 de semiremorci.

”Această investiție în extinderea flotei vine ca un prin pas în atingerea obiectivului de dezvoltare al companiei pentru următorii 5 ani, 2016-2020, când ne dorim să ajungem la o flotă de 100 camioane, cap tractor si semiremorci”, a declarat Ioan Sighiartău, Director General Filadelfia International Logistics.

“Optarea pentru Volvo s-a făcut datorită faptului că echipa Volvo este mereu orientată către client, rezolvă repede eventuale probleme și prezintă cel mai bun raport calitate-preț, având cele mai mici costuri de exploatare pentru acest tip de transport”, a completat Ioan Sighiartău.

În 2015 Filadelfia International Logistics a înregistrat o cifră de afaceri de 7,5 milioane de euro, cu un profit de 5% din CA, de aprox. 375.000 de euro. Pentru anul 2016 se așteaptă la o cifră de afaceri de 9,5 milioane de euro. În momentul de față, echipa Filadelfia International Logistics este formată din 80 de angajați pentru divizia de transport marfă și casa de expediții.

De asemenea, Filadelfia International Logistics va demara, în viitorul apropiat, noi investiții destinate extinderii rețelei de depozitare prin deschiderea a două noi depozite, în Italia (Milano) și în Franța, dezvoltând astfel activ transportul mărfurilor de grupaj. ”Am pus bazele transportului de autoturisme cu trailere specializate, activ pe care dorim să o dezvoltăm continuu. Vom investi în achiziționarea de trailere și am alocat un buget de 200.000 de euro”, anunță Ioan Eugen Sighiartău.