Farmec deschide primul magazin Gerovital din Oltenia

Producătorul de cosmetice Farmec deschide primul magazin Gerovital din Craiova, al patrulea la nivel naţional. Potrivit datelor companiei, acesta este primul dintre cele 15 noi magazine pe care intenţionează să le deschidă în România, în 2017. Investiţia totală a depăşit peste 50.000 euro.

“În urma comenzilor multiple primite în magazinul online al companiei, am decis să deschidem acest magazin Gerovital în Craiova. Am deschis primele trei magazine Gerovital din România în ultima parte a anului trecut”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

La nivelul întregului an, producătorul a anunţat extinderea reţelei de magazine proprii la nivel naţional şi întărirea relaţiilor cu partenerii de peste hotare şi încheierea de noi colaborări în vederea deschiderii de noi magazine în străinătate.

“De asemenea, până la finalul anului, vom definitiva proiectul de francizare a magazinelor de brand către potenţialii colaboratori, continuând să încheiem parteneriate peste hotare. Toate aceste demersuri estimăm că se vor concretiza şi printr-o creştere a cifrei de afaceri cu peste 15%”, a declarat Codrean Pop, Director de Vânzări al companiei.