Farmec a deschis la Brașov cel de-al 30-lea magazin al rețelei naționale

Farmec a deschis un nou magazin Gerovital la Brașov, acesta fiind cel de-al doilea centru inaugurat în acest an. Compania clujeană continuă să extindă strategic rețeaua națională de magazine, care ajunge la 30 de unități.

Noul magazin Gerovital este amplasat în incinta centrului comercial AFI Brașov, magazinul are o suprafață totală de 54 mp și a fost proiectat conform conceptului „Doctor în Frumuseţe”, specific tuturor magazinelor de brand Gerovital. Suma totală investită în noul spațiu este de aproximativ 60.000 Euro.

„Încă de la deschiderea primului magazin de brand din România, ne-am propus să investim în propria rețea de unități comerciale, amplasate în puncte strategice, pentru a fi mai aproape de consumatorii noștri și a le oferi o experiență de shopping completă. Faptul că am ajuns la 30 de unități este o recunoaștere a calității produselor românești, a serviciilor noastre și a tuturor eforturilor de a ne reinventa în acord cu tendințele pieței și cu nevoile consumatorilor. Iar pentru că siguranța clienților și a personalului este o prioritate pentru noi, urmărim cu atenție recomandările autorităţilor și implementăm toate măsurile de protecție necesare în întreaga rețea de magazine”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.