Familia Dacia se măreşte cu noul Logan MCV Stepway

Dacia va prezenta la salonul auto de la Geneva versiunea Stepway a modelului MCV. În plus, la standul mărcii va fi expusă în premieră o nouă serie limitată disponibilă pe modelul Duster şi pe întreaga familie Stepway.

Gama Stepway s-a afirmat în timp ca un succes al mărcii Dacia datorită elementelor de stil inspirate din universul vehiculelor crossover. Noul Dacia Logan MCV Stepway propune pentru 2017, la rândul său, un design modern şi atrăgător.

Aspectul robust este subliniat atât de garda la sol, înălţată cu 50 mm, cât şi de protecţiile laterale specifice, de ornamentele dispuse în partea inferioară a barelor de protecţie faţă şi spate, precum şi de calandrul care aminteşte de cel al modelului Duster. La interior regăsim detalii de stil specifice familiei Stepway. Evident, noul Dacia Logan MCV Stepway 2017 oferă un spaţiu generos pentru toţi ocupanţii săi şi pentru bagajele acestora, volumul portbagajului situându-se la cel mai bun nivel din segment.

Modelul Dacia Logan MCV este produs în prezent în două uzine ale Grupului Renault, atât la Mioveni cât şi la uzina de la Tanger, din Maroc.

Salonul de la Geneva va oferi totodată ocazia prezentării unei noi serii limitate, disponibilă pe toate modelele familiei Stepway (Sandero, Dokker, Lodgy şi Logan MCV) precum şi pe Duster. Numele acestei serii limitate va fi diferit în funcţie de ţară.

Printre elementele specifice acestei noi serii limitate se numără: două nuanţe exclusive (Gris Islande, disponibil pe toate modelele, şi Orange Ocre, disponibil doar pe Sandero Stepway), jante noi, o tapiţerie interioară specifică, precum şi o serie de ornamente interioare în nuanţa cuprului.