Premium Nordic Cars – Dealerul autorizat Volvo din Iași organizează ultimul eveniment de test drive programat pentru anul acesta.

Gama SUV de la Volvo este reprezentată de modele XC90, XC60 și XC40. Mașina perfectă pentru familie înseamnă mult mai mult decât spaţiu suficient în habitaclu și confort.

Volvo Cars a schimbat lumea prin inovații la nivelul siguranței și continuă să o facă zi de zi pentru a-ți oferi cele mai performante sisteme de siguranță pentru orice dimineață grabită, orice seară în care trebuie să dai cu spatele fără să ai vizibilitate suficientă și pentru orice clipă în care ești distras pentru a fi atent la copii.

Volvo este maşina dotată cu sisteme de siguranţă precum Lane Keeping Aid, Blind Spot Information System și City Safety care veghează non stop și intervin atunci când ai cea mai mare nevoie.

Sistemul de infotainment și confortul mașinii completează perfect orice călătorie, fie că ești singur sau alături de cei dragi.

Pentru siguranţa Volvo are o viziune clară şi o abordare unică ce include crearea și efectuarea unor teste bazate pe situaţii din traficul real, copii având dimensiuni și poziții în mașină considerabil diferite față de ale adulților.

Profită de cele mai bune prețuri și reduceri speciale de Black Friday și lasă-te condus de experiența Volvo.

Fă cunoștință și tu cu modelele XC de la Volvo programând un Test Drive la Premium Nordic Cars, în perioada 23 – 28 noiembrie.

Inscrierea se poate face aici

Echipa Premium Nordic Cars organizează evenimentul conform contextului impus de situația actuală și sunt luate toate măsurile de distanțare socială și dezinfectare a spațiului și mașinilor. La Premium Nordic Cars – Dealer Volvo Iași siguranța este întotdeauna o prioritate!