EY România inaugurează un nou sediu în Cluj-Napoca, ca urmare a creşterii pieţei în regiune

EY inaugurează un nou sediu în Cluj-Napoca. Echipa regională, care a crescut la 20 de angajaţi s-a mutat în noul sediu din Clădirea “The Office”. Mutarea răspunde nevoilor în creştere ale echipei, optimizând spaţiul de lucru şi facilitând comunicarea.

„În 2015 sărbătorim 7 ani de când am deschis biroul din Cluj-Napoca pentru a oferi servicii companiilor care se dezvoltau rapid aici. Contrar tendințelor generale, mediul de business din Cluj a crescut remarcabil în aceşti ani dificili, marcaţi de efectele crizei financiare. Regiunea s-a transformat rapid în al doilea pol economic al României, după capitală. Iar noi, la EY Cluj, am crescut împreună cu afacerile pe care le deservim. Am dezvoltat aici o echipă agilă şi performantă, din care fac parte cei mai buni profesionişti din Transilvania! Cei 20 de colegi care formează echipa EY din Cluj-Napoca deservesc 45 de companii din această regiune”, precizează Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

Spaţiile deschise predomină în noul birou EY din Cluj-Napoca – doar aproximativ 20% din spaţiu mai este acum delimitat, iar închiderea s-a realizat în mare parte cu pereţi de sticlă, ceea ce oferă mai multă luminozitate şi un confort vizual sporit. De asemenea, noul birou are un spaţiu informal special amenajat pentru sesiunile de brainstorming şi pentru discuţiile relaxate cu clienţii.

„Printre clienții noștri, alături de companii multinaţionale care au ales să investească aici, se găsesc și multe afaceri de succes ale antreprenorilor ardeleni. Contribuţia lor la mediul de business local, dar şi la economia ţării este foarte valoroasă. Vedem asta și în programul EY dedicat antreprenorilor români – EY Entrepreneur Of The Year. Aproximativ un sfert din cei 48 de candidaţi din ediţia de anul acesta sunt antreprenori din Transilvania, în condiţiile în care peste jumătate dintre afacerile antreprenoriale înscrise sunt din Bucureşti”, spune Alexandru Lupea, Assurance Partner și Strategic Growth Markets Leader, EY România.

Biroul din Cluj-Napoca este primul birou regional EY care implementează conceptul, numit Workplace of the Future, pe care compania îl implementează gradual în întreaga lume. România a fost prima ţară din Europa Centrală şi de Sud-Est unde compania a aplicat acest nou mod de a utiliza spaţiul de lucru, când echipa din Bucureşti s-a mutat în sediu din Bucharest Tower Center, în 2013.

La fel ca la Bucureşti şi ca în restul ţărilor din lume, noul birou EY din Cluj-Napoca include staţii mobile de lucru pentru angajaţii cu program flexibil și spaţii informale de întâlniri. Ceea ce caracterizează noul spațiu sunt soluţiile IT pentru stimularea colaborării şi conectivităţii între echipele din România, angajaţii care călătoresc în afara biroului şi cei aflaţi la distanţă în alte ţări.