Veeam Software, furnizorul inovativ de soluții care asigură disponibilitatea și recuperarea datelor (Availability for theAlways-On Enterprise), a depășit pragul de 350 angajați încentrul său din București. Deschis la sfârșitul anului 2015,centrul răspunde nevoilor crescânde ale ecosistemului Veeam de clienți și parteneri, aflat în plină creștere la nivel mondial, și este una dintre cele mai mari filiale Veeam din Europa. Centrul din București vine în completarea celor peste 30 de filiale Veeam din lume, printre care se numără și sediul central global al Veeam din Baar, Elveția, și susține ritmul de creștere a companiei.

Compania plănuiește să-și crească prezența în următorii ani pentru a sprijini operațiunile internaționale în dezvoltare ale Veeam și își propune să-și extindă echipa locală la 500 de angajați  până la sfârșitul anului 2018, în domenii precum vânzări, suport tehnic, financiar și marketing. Posturile disponibile sunt destinate atât profesioniștilor cu experiență, cât și celor care se află la început de carieră.

„Centrul Veeam din București a devenit unul dintre centrele de afaceri cheie care susține activitățile noastre globale”, spune Andrei Romanescu, Director General VeeamSoftware. „Echipa noastră continuă să se extindă rapid, iar anul acesta a înregistrat o creștere de 20%. Suntem, fără îndoială, pe cale să ne îndeplinim obiectivele de angajare pentru 2017 și 2018, în timp ce Veeam își continuă dezvoltarea”.

Veeam a înregistrat o creștere exponențială în ultimele 12 luni și preia rapid din cota de piață a furnizorilor cu vechime. În Gartner’s Backup & Recovery Marketshare Report 2016, Veeam ocupă locul al patrulea la nivel global, cu o creștere de 27% fațăde anul precedent, depășindu-i pe marii furnizori tradiționali de soluții de recuperare a datelor, care s-au menținut la același nivel sau au înregistrat o creștere mică. De asemenea, în IDC’s Software Tracker, Data Protection 2016, Veeam este poziționat printre primii patru furnizori.