“Expresul urban”, de Kjell Nordström și Per Schlingmann

expresul-urbanÎn prezent, orașele – mai degrabă decât țările – sunt entitățile care concurează pentru orice resursă, de la investiții până la talente. Urbanul este din nou pe val. Corporațiile multinaționale sunt afaceri multi-urbane. Orașele se transformă în creuzete sociale eterogene în care toată lumea este invitată, dar unde competiția pentru top este extrem de ascuțită. Talentul, capitalul și ideile se întâlnesc în orașe. Noul și unicul înving.

În “Expresul urban”, Kjell Nordström și Per Schlingmann oferă instrumentele, perspectivele și ghidurile necesare pentru a naviga în noua realitate emergentă. Cei doi autori arată cum globalizarea, cunoașterea și succesul colosal al orașului din epoca noastră au preschimbat mediul afacerilor și standardele de viață ale oamenilor și demonstrează cum pot fi controlate aceste transformări globale.

Kjell Nordstrom este scriitor și economist suedez. A lucrat la Institute of International Business din cadrul Stockholm School of Economics. Este recunoscut ca unul dintre cercetătorii cei mai influenți pe tema corporațiilor multinaționale și a pieții globale. În 1999, a scris Funky Business – Talentul face capitalul să danseze, o carte care s-a bucurat de un imens succes internațional. A fost tradusă în 39 de limbi și a fost vândută într-un milion de exemplare în lumea întreagă.

Per Schlingmann este un reputat consilier și consultant pe probleme de comunicare, politică și afaceri. A fost secretar de stat și strateg principal al Partidului Moderat. În 2014, a fost desemnat de publicațiile industriei de publicitate unul dintre „super-comunicatorii” Suediei .

Puteți comanda “Expresul urban” de Kjell Nordström și Per Schlingmann cu o reducere de 5%, la prețul de 37,05 lei, aici.