Eximtur a aderat la rețeaua globală de travel management Uniglobe Travel

Creșterea afacerilor Eximtur pe segmentul business travel, activitate care a ajuns să genereze 69% din totalul vânzărilor companiei în anul 2016, a determinat decizia managementului companiei de a adera la o rețea globală de travel management care să o sprijine în plan internațional și pe care să o reprezinte în România.

„Afilierea la Uniglobe ne oferă accesul la un sistem internațional mai performant de management al călătoriilor cu scop de afaceri. Deschiderea spre tehnologie de vârf, programe informatice și sisteme de rezervări care optimizează prețuri și tarife, gestionarea mai operativă a solicitărilor clienților, accesul la furnizori atent selectați și validați de rețeaua globală, sunt principalele avantaje ale afilierii și le vom transpune în servicii mai bune oferite clienților noștri corporate”, declară Lucia Morariu, CEO Eximtur.

Divizia specializată în acordarea de servicii integrate pentru călătorii de afaceri și organizare de evenimente, Eximtur Business, a fost cea mai dinamică în cadrul companiei în anul 2016, având o creștere a vânzărilor de 16% față de anul 2015. Echipa diviziei este formată din 35 consultanți specializați care deservesc 120 de clienți corporate și își desfășoara activitatea în 4 centre aflate in București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu.

Uniglobe Travel International, cu un volum anual de vânzări de 5 miliarde dolari, are sediul central în Vancouver, Canada, şi activează în domeniul business travel şi leisure travel de mai bine de 30 de ani, deservind la nivel global un portofoliu de clienţi din peste 60 de ţări, de pe 6 continente.