Evoluția tehnologiei alimentare în perioada pandemiei de COVID-19

Având în vedere temerile legate de contaminarea cu coronavirus, industria serviciilor alimentare, în special unitățile care pregătesc și servesc alimente si bauturi, a fost destul de afectate de pandemie. Prioritățile antreprenorilor din acest domeniu sunt măsurile de distanțare socială și protecție în restaurante și baruri, dar mai ales aplicarea noilor inovații apărute, care acum sunt necesare mai mult ca niciodată în sectorul alimentar.

Soluțiile inovatoare de servicii din industria ospitalității, fără contact direct cu clientul, au apărut deja, începând cu stațiile de comandă fără contact, la barmanii-roboti.

Imprimantele 3D pot face aproape orice. Inovațiile recente au facut posibilă apariția mașinilor care imprimă, gătesc și servesc diverse alimente. Imprimantele 3D acționează mai mult ca organizatori de prezentare a plăcilor.

 

Citiți articolul integral pe https://www.i3ces.ro/evolutia-tehnologiei-alimentare-in-perioada-pandemiei-de-covid-19/