Fie că vorbim despre retail, industrial & logistics, office sau rezidențial, viitorul real estate este clar orientat către sustentabilitate, digitalizare și automatizare. Nevoile oamenilor se schimbă, tehnologia joacă un rol din ce în ce mai relevant în real estate, confortul și experiența ultilizatorilor se îmbunătățesc, iar termeni precum sănătate, well-being, sau walkable city au devenit obiective strategice pentru dezvoltatori. Schimbările climatice, sustenabilitatea, dorința de reducere a riscurilor și creșterea performanței financiare au făcut ca integrarea principiilor ESG să devină o prioritate în luarea deciziilor de business pentru proprietarii și investitorii din piața de real estate.

Șocurile externe, inflația galopantă, deficitul forței de muncă, modificările fiscale, creșterea accelerată a dobânzilor, dificultățile de aprovizionare din piața materiilor prime, majorarea prețurilor la energie sunt aspecte ce influențează piața de real estate.

Care sunt concluziile anului 2022 și la ce trebuie să ne așteptăm în următoarea perioadă? Care este cel mai rezilient sector? Ce proiecte noi sunt anunțate și care vor fi segmentele ce vor oferi cele mai bune randamente? Cum a evoluat piața de real estate atât pe plan național, cât și în context regional?

Vom afla în 14 și 15 septembrie 2022, la cea de-a XV-a ediție a evenimentului „Real Estate & Construction Forum”. În cele două zile de eveniment, organizatorii propun discuții despre tendințele pieței și o analiză a fiecărui segment în parte: retail, industrial & logistics, office & rezidențial.

Evenimentul se va desfășura în format hibrid, atât on-site (la JW Marriott Bucharest Grand Hotel), cât și online (pe platforma MyConnector). Experiența in-person va fi completată de cea virtuală, participanții având facilități de networking, chat și zonă expozițională.

Abonează-te la newsletterul EventsOnline.ro și vezi direct la tine în inbox cele mai importante noutăți, cursuri și evenimente, structurate pe domeniile tale de interes.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Vrei să publici evenimente organizate sau sponsorizate de organizația ta? Fă-ți un cont gratuit aici!