Un parteneriat valoros a fost încheiat între platforma EventsOnline.ro și Muzeul Municipal „Regina Maria” Iași. Acum ai acces la cele mai importante evenimente culturale, într-o secțiune dedicată: www.EventsOnline.ro/Cultura.

Muzeul este amenajat într-o clădire de patrimoniu, Casa ”Burchi-Zmeu”, construită la începutul secolului al IX – lea. Clădirea a fost construită în stil tradițional, mai târziu fiind adăugate elemente specifice stilului neoclasic. Începând cu 2014 are loc o amplă consolidare și restaurare pentru ca la 19 mai 2016 muzeul să fie redeschis. Muzeul desfășoară periodic evenimente culturale, de la expoziții de artă, la lansări de carte.

Abonează-te la newsletterul EventsOnline.ro și vezi direct la tine în inbox cele mai importante cursuri și evenimente, structurate pe domeniile tale de interes.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.