Green Report s-a alăturat portalului EventsOnline.ro într-un parteneriat de promovare a evenimentelor și inițiativelor ce abordează teme de mediu.

Conferințele organizate de Green Report reprezintă ora exactă în problematica de mediu. Sunt despre oamenii care pot face diferența prin rolul pe care-l au în societate, fie că activează în politică, administrație sau business. În fiecare an, Green Report organizează între 8 și 12 conferințe pe teme de mediu, care se vor regăsi și pe EventsOnline.ro.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Abonează-te la newsletterul EventsOnline.ro și vezi direct la tine în inbox cele mai importante noutăți, cursuri și evenimente, structurate pe domeniile tale de interes.

Vrei să publici evenimente organizate sau sponsorizate de organizația ta? Fă-ți un cont gratuit, aici!