Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi luna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes. EventsOnline îți prezintă evenimentele de marketing publicate în platformă, care se vor desfășura fizic sau online, în luna martie.

Content Marketing PRO este singura conferință din România de content marketing, 100% online, cu workshopuri, paneluri și masterclass-uri susținute de experți, care te ajută să-ți dezvolți aptitudini practice, pe care să le aplici imediat în munca ta de zi cu zi. Se desfășoară pe 15 – 16 martie.

European MBA webinar Public Relations and Communication in Healthcare introduce participanții la conceptele principale și informațiile de bază despre utilizarea relațiilor publice și a comunicării în mediile medicale. Se desfășoară online, în limba engleză, pe 2 martie.

PR & Communication Summit va avea loc pe 21 martie la București. Evenimentul se adresează practicienilor și specialiștilor în relații publice și comunicare care doresc să afle informații esențiale și să își formeze o imagine clară asupra transformărilor prin care trece industria de comunicare. Această ediție va aduce în prim-plan tendințele, oportunitățile și provocările industriei de PR în contextul actual.

All Social Marketing Conference este cea mai importantă conferință social media din lumea vorbitoare de germană și se desfășoară la Berlin între 15 și 16 martie.

Social Media Summit a construit în cele peste 22 de ediții o comunitate de peste 2500 de profesioniști în comunicare, din companii și agenții de PR, oameni de marketing sau influenceri, care se reunesc anual pentru a afla răspunsul la cele mai importante întrebari din Social Media. Ediția 2023 este organizată pe 22 martie la București.

Asociația Studenților Economiști din România organizează cea de-a V-a ediție a evenimentului Inov’Up. Studenții sunt invitați să descopere domeniul Relațiilor Publice și esă exploreze diferite ramuri ale acesteia prin topicurile abordate în cadrul evenimentului în perioada 2-3 martie în București.

Nu în ultimul rând, iată și câteva evenimente de networking pe care ar fi bine să nu le ratezi:

Business Networking & Wine o`clock este o nouă întâlnire a Clubului Afaceri.ro Iași, o oportunitate de networking but with a twist, pe 4 martie la Iași.

Tapas y Vino. Special edition – Dutch Vibes este o ediție specială de networking organizată de ASEMER – Asociația Firmelor Spaniole din România, cu invitat special NRCC – Netherlands-Romanian Chamber of Commerce, pe 22 martie, la Hotel Cișmigiu.

Gala Forbes Woman 2023 este evenimentul în cadrul căruia sunt celebrate și premiate cele mai puternice femei din România, veritabile modele ale societății noastre, fie că activează în business, politică, filantropie, relații publice, educație sau sport și are loc pe 23 martie, la București.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.