Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi luna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes. EventsOnline îți prezintă evenimentele de marketing publicate în platformă, care se vor desfășura fizic sau online, în luna februarie.

Școala House of Ads a ajuns deja la clasa a doua – prima școală de media buying din România – o școală specializată în crearea de reclame plătite pe Facebook și Instagram.

Forbes MarComm este o serie de întâlniri și discuții punctuale, unde reprezentanți din marketing și comunicare împărtășesc soluțiile lor, ideile pe care le aplică pentru a dezvolta sau reinventa business-urile, pentru a se adapta noilor nevoi ale consumatorilor, ideile sau acțiunile întreprinse în folosul comunității. În fiecare marți la ora 11.00, live pe Facebook.

SocialPedia 45 discută despre cele mai noi trenduri în social media, digital marketing și ecommerce, dar și despre metode eficiente de organizare timpului și muncii pe parcursul anului 2023.

Workshop de Employer Branding: Metoda 5D este destinat cu precădere practicienilor și profesioniștilor din HR și Marketing care asigură managementul brandului de angajator și al resursei umane în organizații. Se desfășoară offline la București și Cluj.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.