Începând de săptămâna viitoare, EventsOnline.ro devine EventsMax.ro.  

EventsMax.ro este evoluția naturală a platformei EventsOnline. După mai bine de un an plin de învățăminte și mai mult de 14.000 de evenimente postate și promovate pe platformă, ne-am perfecționat modul în care ajutăm oamenii de afaceri și organizațiile să-și maximizeze potențialul.

EventsMax.ro este rezultatul cunoștințelor acumulate și al dorinței noastre de a oferi o soluție îmbunătățită pentru comunitatea de producători de evenimente business și profesionale și sutelor de mii de participanți la aceste evenimente. Este o platformă inovatoare, care ajută peste 20.000 de abonați să fie permanent la curent cu toate evenimentele de interes.

Misiunea EventsMax.ro este să conecteze companiile, organizațiile și experții cu audiența potrivită. EventsMax.ro facilitează accesul la informații relevante și oferă o experiență completă și interactivă pentru toți cei implicați în evenimente, fie că sunt evenimente cu participare în persoană, evenimente hibride sau evenimente complet digitale. De la organizatori la participanți, fiecare aspect este modelat pentru a maximiza afacerile și obiectivele tuturor.

EventsMax.ro este o platformă care reflectă ceea ce am învățat și ne-am propus să realizăm: să creăm o comunitate puternică și dinamică de profesioniști, să punem la dispoziție instrumente avansate și să oferim o experiență care să facă fiecare eveniment un succes.

Bine ați venit în era EventsMax, acolo unde fiecare eveniment primește atenția și susținerea necesară pentru a străluci în lumea business și profesională.