Vezi la ce evenimente Marcomm ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Trainingul “Marketing digital prin intermediul rețelelor sociale” este dedicat artizanilor și are loc între 9 și 13 octombrie, la Cluj-Napoca.

Pe 9 octombrie, Asociația Culturală AltIași vă invită la dezbaterea și lansarea cărții: „Identitatea virtuală. Cum și de ce ne transformă rețelele de socializare”. Evenimentul are loc în Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților, în prezența autorului Mihnea Măruță și a invitatului special Dragoș Stanca, fiind moderat de George Pleșu.

SocialPedia despre Antreprenoriat în 2023 are loc pe 10 octombrie și discută despre provocările antreprenorilor în România, despre cum își pot organiza mai bine banii și timpul, cum își pot „vinde” mai ușor serviciile/produsele și ce provocări apar pe parcursul drumului.

Webinar-ul Chance or Change: Căi către comunicare responsabilă în domeniul sănătății este dedicat celor care lucrează în sănătate și îți dezvăluie totul despre cum trebuie făcut marketingul medical. Pe 11 și 12 octombrie.

Dacă răspunsul tău la întrebarea “câți clienți ai?“ este “nu destui”, atunci cursul de Digital Marketing organizat în perioada 12 – 19 octombrie este pentru tine. Alătură-te lectorului Diana Ștefan și învață cum să creezi propria strategie digitală și să comunici cu publicul țintă.

Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania, reuneste an de an comunitatile din marketing, comunicare si mediul online. Timp de o zi, aduce in prim-plan ultimele tendinte din social media, prezentate de vorbitori cunoscuti si apreciati. Gala Webstock Awards premiaza cele mai bune proiecte digitale locale realizate in ultimul an. Webstock este un eveniment modular, ce include 4 scene si o gala de premiere a proiectelor si campaniilor social media. Totul, pe 13 octombrie, la București.

Melania Medeleanu, o figură consacrată în TV și radio, va susține prima ediție a cursului Tehnici de Comunicare în Public Speaking în data de 13 octombrie 2023. Tehnici de comunicare cu publicul este cursul care vă ajută să construiți un discurs limpede și memorabil și să-l livrați cu încredere, credibilitate, atitudine.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .