Vezi la ce evenimente Marcomm ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Reprezentații Deloitte prezintă cele mai importante insight-uri obținute la conferința Dreamforce din această toamnă în cadrul unui webinar, pe 6 noiembrie: Deloitte Digital Dreamforce 2023 Summary.

Următoarea ediție Cluj Marketing Club Meetings va avea loc pe 09 noiembrie 2023, începând cu ora 18.00, la Cluj Business Campus – Cloudflight și este dedicată specialiștilor și pasionaților din toate domeniile aflate sub marea umbrelă a marketingului: oameni de comunicare, Social Media, PR, media, branding, seniori & juniori, strategi & creatori, deopotrivă.

Brand Power Summit 2023, conferinta de leadership in comunicare si marketing, are loc pe 10 noiembrie, la Hotel JW Marriott, dar si online. Timp de o zi, vorbitorii invitati ofera idei noi si solutii concrete pentru actiuni de marketing responsabile, campanii cu real impact in societate si o relatie autentica si transparenta cu publicul.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .