Vezi la ce evenimente Marcomm ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

În 6 și 7 decembrie, 18 invitați cu experiență în copywriting, strategie și coaching care au reușit să țină pasul cu schimbările din domeniu îți oferă și ție informațiile de care ai nevoie să închei 2023 în forță și să începi 2024 mai pregătit ca niciodată. La Brand Booster 2023.

Food Bloggers Conference, evenimentul de referinta in comunitatea online a pasionatilor de arta culinara, revine pe 6 decembrie cu o noua editie sub numele Food Content Creators Conference. Specialisti renumiti si creatori de continut apreciati vor dezbate cele mai noi tendinte in domeniu, impartasind idei proaspete si abordari de succes.

Pe 6 decembrie 2023 participați la o seară perspicace de Practici PR orientate de date: Monitorizare media, construirea reputației și management cu Iva Grigorova, Director de Afaceri PR la MSL. Descoperiți cum să deblocați puterea monitorizării media în știința datelor și luarea deciziilor.

Vă invităm joi, 7 decembrie, începând cu ora 16:00, la o nouă întâlnire dedicată specialiștilor din departamentele de marketing. Alături de invitatul nostru, Călin Biriș, autorul cărții „Antrenamentul de Marketing„, vom explora modalitățile prin care vă puteți îmbunătăți activitatea în acest domeniu și despre cum puteți avansa profesional într-un mediu atât de dinamic. Câteva dintre temele abordate: tacticile eficiente de marketing, cariera în marketing, dezvoltarea profesională, trenduri în marketing.

De 12 ani industria de marketing și comunicare își dă întâlnire la Brandfluence Camp – tabăra marcomm să descopere cum se construiesc campanile de succes și cum poți să măsori corect rezultatele! Echipa Biz te provoacă la trei zile de workshopuri și conferințe, trei zile de debate, networking și strategii de poziționare a brandului tău.

Cursul Practic de Google Ads din cadrul GPeC Trainings este structurat pe 2 zile x 6,5 ore intensive în fiecare zi de practică pentru ca tu să înveți să creezi cele mai performante campanii de Google Ads. Pe 7 și 8 decembrie, online.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .