Vezi la ce evenimente Marcomm ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

B2B Marketing Club  a invitat, pe 29 ianuarie, 3 marketeri cu experiență în zona de B2B pentru a afla insights practice despre cum setăm bugetele de marketing, cum le aliniem la obiectivele de business, cum îi aducem și pe ceilalți stakeholderi în barca noastră și, în final, ce facem când bugetul nostru e redus (sau chiar 0). Evenimentul se va încheia cu o sesiune de networking, în care cunoaștem noi contacte și găsim idei pentru provocările pe care le avem.

Strategia de social media este un set de pași pe care ar fi bine să-i urmezi în comunicarea de pe rețelele sociale unde ești prezent ca să ajungi la rezultate cât mai bune pentru brandul tău. Cum realizezi acest set de pași și ce trebuie să faci ca să îl poți respecta până ajungi la rezultatele dorite? Vei afla cu siguranță pe 30 ianuarie, fiindcă te invităm la cursul despre „Cele 5 amenințări majore în digital marketing pentru anul 2024” organizat de agenția Kooperativa 2.0.

Marketing pe întelesul tuturor este un webinar de 2 ore ca să înțelegi care sunt primii pași în marketing. Va avea loc pe 30 ianuarie și poate fi util celor care își doresc să se inițieze în știința și, de ce nu, arta marketingului.

În aceeași idee este și webinarul din 31 ianuarie: dacă ai obosit să-ți conduci businessul după ureche și vrei o metodă strategică pentru a-l dezvolta, participă la webinarul în care Paul Melinte îți va arăta cum a construit mai multe afaceri în educație și lansări de zeci de mii de euro pe bandă rulantă.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .