Vezi la ce evenimente Marcomm ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Employer Branding Awards ofera recunoastere proiectelor, campaniilor si persoanelor care au sustinut dezvoltarea brandului de angajator in cadrul companiilor cu activitate pe piata locala.  Va avea loc pe 26 septembrie, la București.

Dacă ți s-a întâmplat cel puțin o dată să refuzi o invitație la un eveniment în care urma să vorbești pentru că ți-a fost pur și simplu groază să mergi, acest curs este pentru tine. Participă la Atelierul de voce, dicție și oratorie ca să comunici mai bine în conversații, prezentări și întâlniri online. Pe 26 septembrie, la Cluj-Napoca.

Cursul Google Analytics 4 se adresează tuturor celor care interacționează cu interfața Google Analytics și care își bazează raportarea pe datele din această platformă, specialiști și manageri de marketing digital din companii sau agenții specializate. Este un “must have” pentru toți managerii care vor să urmărească performanța investițiilor de marketing digital, să înțeleagă evoluția indicatorilor de măsurare a unui site în 2023 și să ia decizii rapide, bazate pe date certe. Este organizat de Institutul de Marketing pe 27 septembrie, la București.

EventsMax.ro și ARRP – Asociația Română de Relații Publice – te invită la o nouă întâlnire Open House în cadrul căreia vom discuta despre cum arată o zi din viața unui om de PR. Invitata ediției din 28 septembrie este Luiza Domnișoru, Head of Communication Revolut CEE.

Scopul conferinței Management operațional pe bune este de a oferi antreprenorilor și managerilor 8 instrumente practice pentru optimizarea activității lor operaționale. Dincolo de dorința de a fi manager și de a conduce, cu toții ne lăsăm absorbiți în partea operațională, ceea ce de foarte multe ori este frustrant și poate deveni chiar supărător, atât pentru noi, cât și pentru echipă. Aflați la conferința „Management operațional pe bune „, la Brașov, pe 28 septembrie, soluții practice, dezvăluite din realitatea oamenilor care au reușit.

În perioada 28 – 30 septembrie, la Marketing masterclass cu Mihaela Mureșan, ai 3 zile pline de training intensiv, cu modele, concepte și peste 15 exerciții aplicate pe cazurile participanților, în care înveți cum să faci o strategie de marketing și branding solidă, cum să o implementezi prin comunicare și cum să măsori performanța.

Pe 28 septembrie debutează Marketing Management Masterclass cu Călin Biriș. În cele 9 săptămâni de masterclass online, afli cum să planifici, măsori și să delegi marketingul și promovarea încât să ai rezultatele cele mai bune.

BRANDRO reuneşte, pe 29 septembrie, cei mai importanţi specialişti în branding, manageri şi antreprenori, profesionişti din domeniul marketingului şi al publicităţii, lideri de opinie şi reprezentanţi media.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .