Vezi la ce evenimente Marcomm ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Comunitatea creators.comm începe anul în forță cu două teme de mare interes: crearea unei strategii de marketing și automatizarea proceselor cu ajutorul inteligenței artificiale și a tool-urilor potrivite. Totul la întâlnirea Creators.talks S01E02: Cum să-ți dezvolți afacerea prin marketing, automatizare și AI, pe 22 ianuarie.

Pe 22 ianuarie debutează cursul Social Media Management Specialist Award organizat de Institutul de Marketing, dezvoltat pentru managerii de marketing în roluri operaționale și de supervizare care doresc să-și progreseze abilitățile strategice și de management.

Webinarul cu tema Protecția datelor cu caracter personal în activitățile de marketing din 23 ianuarie va aborda principalele concepte de lucru și va analiza modalitățile de efectuare de activități de marketing din perspectiva reglementării de protecția și securitatea datelor, cerințele și limitările existente.

Pentru cei care doresc să afle cum pot fi mai vizibili pe TikTok, acest webinar le poate fi de folos: Ascensiunea pe TikTok în 2024 – Strategii eficiente de Creștere Organică, pe 25 ianuarie.

Descoperă tainele vorbirii captivante în public cu ghidajul unui expert de marcă, într-un curs intensiv de public speaking condus de Melania Medeleanu, un specialist recunoscut la nivel internațional în arta comunicării persuasive. Pe 26 ianuarie, la București.

Găsește-ți vocea din online: workshop de comunicare și marketing online este organizat în special pentru persoanele care au o afacere și vor să comunice mai mult în online sau vor să-și dezvolte brandul personal. Pe 27 ianuarie, la Oradea.

 

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .