Vezi la ce evenimente Marcomm ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Cel mai important eveniment B2B din România, Zilele Biz, maratonul care de 22 de ani dă tonul tendințelor în mediul de business, va avea loc anul acesta în perioada 20 -24 noiembrie, la Biavati Events din București. Cum va evolua lumea marcomm în 2024? Ce planuri au brandurile pentru finalul de an sau pentru noul an? La celebra zi dedicata Media & Marketing cele mai nume cunoscute ale industriei de publicitate vor prezenta detalii din culisele celor mai puternice campanii de anul acesta, cu suișuri și coborâșuri, schimbări de strategie, provocări și lecții învățate, precum și detalii despre cum va arată o campanie reușită în 2024.

Pe 21 noiembrie, la SocialPedia 54 afli care sunt cele mai bune practici pentru Instagram Ads și descoperi ce înseamnă să fii creator de conținut pe această rețea socială.

Cum cresc vanzarile si marketingul cu ajutorul AI? Invata cum tehnologia AI poate revolutiona strategiile de Account-Based Marketing (ABM) pentru a atrage clienti mari la Cum cresc vanzarile si marketingul cu ajutorul AI? din 22 noiembrie.

Prima ediție a Summitului Regional al Asociației Române de Relații Publice va avea loc pe 23 noiembrie 2023, având tema „Freedom of Expression vs. Antidemocratic Discourse„. Prin acest summit, ARRP își propune să inițieze o platformă de comunicare, un think-tank în care asociațiile naționale de PR și comunicare din regiune pot formula noi direcții de acțiune în domeniul PR-ului în viitorul apropiat.

Pe 23 noiembrie, a noua ediție Forbes Brands for Kids va debuta cu prezentarea studiului de piață a celor mai de încredere branduri pentru copii, apoi va premia cele mai importante branduri ale anului 2023, acele branduri pentru copii în care părinții din România au cea mai mare încredere.

GpeC organizează, în perioada 23 – 24 noiembrie, un curs adresat celor care vor să își crească afacerea online.

Activezi în industria nunților? Iată evenimentul perfect pentru tine: Strategii de marketing în industria nunților, unde afli ce este marketing-ul de nuntă și de ce este diferit față de marketing-ul tradițional. Pe 24 noiembrie, la Cluj.

Pe 24 și 25 noiembrie, Business Days 2023 Beyond Evolution+ The LEGACY – Onorăm trecutul, construind un viitor mai bun împreună! aduce noutăți și contexte speciale de dezvoltare. O sesiune este dedicată profesioniștilor în marketing în acest eveniment cu tradiție pentru comunitatea de afaceri.

Pe 25 și 26 noiembrie, tot GpeC organizează un curs de Strategie de Digital Marketing cu o mulțime de insight-uri interesante.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .