Vezi la ce evenimente Marcomm ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Pe 28 septembrie a debutat Marketing Management Masterclass cu Călin Biriș. În cele 9 săptămâni de masterclass online, afli cum să planifici, măsori și să delegi marketingul și promovarea încât să ai rezultatele cele mai bune.

Marți, 3 octombrie de la ora 16.30 sărbătorește CX Day, ziua mondială în care se sărbătoresc organizațiile, angajații și, mai ales, clienții care se află în centrul strategiilor și deciziilor de business. Customer Experience România organizează și anul acesta un eveniment online dedicat profesioniștilor și pasionaților CX din România.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .