Vezi la ce evenimente Marcomm ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Între 16 și 20 octombrie, Black Friday Summit îți arată cum sa ai o prezenta de impact in feed-ul si vietile oamenilor de Black Friday, chiar daca nu esti in top cei mai mari retaileri online din Romania.

Pe 18 octombrie, AmCham România invită membrii la un atelier de marketing: How to build a brilliant Marketing Plan găzduit de RSM România. Invitații vor afla de la Ruth P. Stevens, președinte  eMarketing Strategy, elementele construirii unui plan de marketing pentru o afacere, fie că este un produs, un serviciu sau o marcă.

Cum să fii propria ta Agenție de Publicitate este un curs conceput pentru antreprenorii care doresc să înțeleagă și să controleze cu mână fermă partea de publicitate pe social media a afacerii lor, fără a depinde de agenții costisitoare sau specialiști externi. Va avea loc pe 18 octombrie, online.

PR Strategies that drive visibility and sales este un workshop dedicat startup-urilor în stadiu incipient care doresc să înțeleagă mai bine modul în care PR le poate ajuta să-și atingă obiectivele de afaceri și se va desfășura pe 19 octombrie la București.

Workshop Customer Experience de la A la Z se desfășoară tot pe 19 octombrie și este construit pentru a sprijini participanții să aprofundeze tehnici, instrumente care îi vor ghida către: Înțelegerea conceptelor, abilităților și instrumentelor necesare pentru a capta încrederea și credibilitatea de a aborda CX în cadrul companiei și a deveni un profesionist în domeniu.

Cum să creezi conținut premium pe care brandurile îl vor iubi este tema unui webinar din 19 octombrie în care Cristian China-Birta împărtășește informații valoroase pentru creatorii de conținut în social media.

DigiCon este singura Conferință de inovare în marketing din România dedicată exclusiv profesioniștilor și antreprenorilor de nivel C din Europa de Est și va avea loc pe 20 octombrie, la București.

Află cum să te promovezi și să atragi clienți în mediul online dacă eşti psiholog sau terapeut, specialist în coaching, consilier sau consultant, la Curs Marketing Digital şi Promovare online pe 21 octombrie.

Pe 22 octombrie participă la Curs de public speaking și află de la Eli Neicuț cum să vorbești natural în fața camerei și cum să te pregătești înainte de a livra un mesaj.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .