Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente business.

Pe 9 octombrie, ZF încearcă să afle la Arad Cum arată economia locală în 2023. Cum facem ca economia să meargă mai departe în noile condiţii de piaţă. ZF Investiţi în România este un eveniment la care participa investitori  – străini şi români, antreprenori și oficialități locale.

Ce îi determină pe candidați să aplice la o companie? Dar pe angajați să fie loiali? Ce aduce magnetism unui brand de angajator? Cum creăm experiențe pozitive, formăm și susținem echipe inovatoare, productive, eficiente? Pe 10 octombrie 2023, schimbăm idei în cadrul conferinței ”MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices”, ce se va desfășura la Kronwell Hotel din Brașov.

Economia Socială în Era Digitală se desfășoară pe 10 octombrie la Palatul Parlamentului și este cel mai important eveniment din România dedicat ”Economiei Sociale”. Evenimentul aduce în prim-plan interconexiunile și sinergiile complexe dintre cele trei teme majore: digitalizarea, formarea profesională și economia socială. Acestea nu sunt doar subiecte individuale, ci se îmbină într-un mod semnificativ pentru a defini viitorul model economic și social.

Romanian Business Leaders organizează, pe 10 octombrie, un atelier de finanţare prin Bursa, parte a unei serii de ateliere care aprofundează fiecare sursă de finanțare pe care antreprenorii o pot accesa.

SocialPedia despre Antreprenoriat în 2023 are loc pe 10 octombrie și discută despre provocările antreprenorilor în România, despre cum își pot organiza mai bine banii și timpul, cum își pot „vinde” mai ușor serviciile/produsele și ce provocări apar pe parcursul drumului.

Prin conferința „Economie circulară, de la bune intenții la practică”, Green Report readuce în discuție problemele sistemice legate de colectarea separată fără de care revalorificarea materiilor prime și economia circulară, în sine, nu pot exista. Împreună cu autorități, reprezentanții companiilor din economia circulară, ai reciclatorilor și OIREP-urilor încercăm să aflăm cum putem închide cercul economiei în beneficiul tuturor. Pe 11 octombrie, la București.

Între 11 și 12 octombrie, profesioniștii din industria logisticii se reunesc online pentru a promova transformarea durabilă la Digital Logistics Conference.

Care este evoluția sistemului bancar în 2023 şi care sunt perspectivele pentru anul 2024? Care este contextul general al economiei globale și românești și influența în zona bancară? Care sunt principalele diferențe dintre economia tradițională și cea digitală, în ceea ce privește modelul de business, interacțiunea cu clienții și crearea de valoare? Ce impact au transformările digitale și inteligența artificială asupra sectorului financiar, în general? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care le adresăm specialiștilor în cadrul unei noi ediții a evenimentului FinConf Romania. Discutăm despre banking, fintech și viitorul la nivelul domeniului financiar pe 12 octombrie 2023, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Startup Elites este o experiență antreprenorială pentru tinerii oameni de afaceri aspiranți. Un bootcamp cu o atmosferă de festival, evenimentul de 4 zile oferă învățare, creare de rețele și provocări pentru cei mai buni tineri antreprenori sau studenți. Are loc între 12 și 15 octombrie, la Moeciu de Jos.

Declinat din proiectul editorial Forbes România, Topul Forbes 500, și ajuns la cea de-a unsprezecea ediție, Gala Forbes 500 Business Awards celebrează și premiază spiritul antreprenorial, inițiativa și performanța, reunind cele mai creative, mai curajoase și mai întreprinzătoare personalități de business din țară, pe 12 octombrie.

Pe 12 octombrie, vei afla despre cele mai bune practici privind aspectele tehnice și de reglementare ale practicilor sustenabile în domeniul agroalimentar în România la workshop-ul online Sustenabilitatea în sectorul agroalimentar.

JCI aniversează 20 de ani la Conferința Națională ce va avea loc în perioada 12 – 15 octombrie, la Constanța.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad premiază și în acest an excelența în afaceri. Topul firmelor, aflat anul acesta la a XXX-a ediție, va avea loc în data de 13 octombrie 2023 la complexul Expo Arad

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .