Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente business.

Pe 30 octombrie, încercăm să aflăm la ediţia din acest an a Galei ZF După Afaceri Premium care sunt brandurile care pun umărul la construcţia unui mediu sustenabil şi totodată atemporal al luxului.

Cum facem să creştem companii mari? este tema dezbaterii Cele mai dinamice companii din Romania la care tot Ziarul Financiar vă invită pe 31 octombrie, dezbatere care porneşte cu lansarea celei de-a treia ediţii a Catalogului Cele mai dinamice companii din România.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prin AIMM Iași, organizează TIMM Iași 2023, ediția IT & Cyber Security, între 1 și 3 noiembrie.

Capitalul românesc este evenimentul anual organizat de Romanian Business Leaders pentru antreprenorii care doresc să își finanțeze afacerile și să înțeleagă implicațiile diferitelor instrumente pe care le pot folosi. Ajuns la a IV-a ediție, miercuri, 1 noiembrie, 150 de antreprenori sunt așteptați la cea de-a doua ediție a evenimentului în format fizic.

De 31 de ani, Consiliul IMM-urilor din România organizează cel mai mare eveniment de recunoaștere a meritelor antreprenorilor prin promovarea celor mai performante întreprinderi ale României: Topul Național al Firmelor Private. Evenimentul premiază anual companiile românești care au înregistrat performanțe economice notabile și au adus valoare comunității și economiei românești. pe 1 noiembrie, la Ateneul Român.

Sunteți lider de afaceri, manager de produs, inginer sau antreprenor? Doriți să aflați mai multe despre AI în startup-uri sau despre cea mai recentă nebunie AI? Participați la întâlnirea cu nr. 6 a RO AI Alliance în București, pe 1 noiembrie.

Cum creăm experiențe pozitive, formăm și susținem echipe inovatoare, productive, eficiente? Pe 2 noiembrie 2023, schimbăm idei în cadrul conferinței ”MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices”, ce se va desfășura la Timișoara.

Summit-ul Rethink România este la a doua ediție și va discuta, în perioada 2 – 4 noiembrie, impactul pe care revoluția inteligenței artificiale îl are asupra economiei și societății.

Topul Naţional al Firmelor este cea mai valoroasă activitate dezvoltată de Camerele de Comerţ în beneficiul mediului de afaceri românesc. Organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a României, Gala Topul Naţional al Firmelor, ediţia XXX, va avea loc în data de 2 noiembrie 2023.

Afaceri.ro organizează o misiune economică în India în perioada 2-10 noiembrie 2023. Evenimentul este o oportunitate de a vă extinde afacerea și de a explora potențialul uriaș al unei dintre cele mai dinamice economii ale lumii.

Conceptul evenimentului Human Capital Conference a fost creat ca urmare a dorinței HR UP Group de a aduce în piața de HR concepte, idei fresh și inovative dar și posibilitatea creării unei comunități valoroase din lumea HR-ului împreună cu un networking de calitate. Pe 3 noiembrie, organizatorii aduc în agenda evenimentului subiecte de interes pentru liderii din organizații plus insight-uri din zona educațională.

Business la Microfon aduce pe 3 noiembrie, pe aceeași scenă 20 de antreprenori români și reprezentanți ai unor corporații de top care au o idee pe care vor să o vândă și un minut la dispoziție pentru a convinge atât juriul, cât și pe cei peste 300 de spectatori.

În weekend-ul 4-6 noiembrie, la centrul de evenimente Agora din Iași, va avea loc a 4-a ediție a târgului antreprenorilor locali DEVOS #ParteDinComunitate, care va culmina în seara zilei de 6 noiembrie cu DEVOS 11 – Evenimentul Premium de Business Networking.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .