Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente business.

CONAF Brăila organizează pe 29 ianuarie o întâlnire cu tema Protejeaza-ti Afacerea in Online: Sfaturi pentru Reducerea Riscurilor, cu intrare liberă.

Revista Club Antreprenor vă invită la Viitorul afacerilor de familie în România, ediția a II-a, eveniment ce va avea pe 30 ianuarie, la București. Evenimentul – „Viitorul afacerilor de familie în România” își propune să reunească antreprenori, oficialități și consultanți pentru a identifica principalele soluții de dezvoltare a afacerilor de familie, un sector strategic pentru economia noastră.

Pe 30 și 31 ianuarie, Valoria organizează cursul cu tema 10 abilități necesare liderilor de business în 2024, adresat liderilor și antreprenorilor din orice domeniul de activitate.

Tot pe 30 ianuarie va avea loc cea de-a 15 ediție Eu sunt ANA, un eveniment de excepție dedicat femeilor antreprenor și intraprenor care îmbrățișează cu încredere identitatea ANA: Ambițioase, Nonconformiste și Autentice.

Camera de Comert si Industrie Iasi invită antreprenorii din regiune să participe la misiunea economica organizata la Chisinau, in ziua de 31 ianuarie 2024. Această deplasare este efectuată in vederea intaririi cooperarii economice bilaterale, cu prilejul desfasurarii celei mai mari si mai prestigioase manifestari expozitionale din Republica Moldova – „FABRICAT ÎN MOLDOVA”.

OFA UGIR organizează pe 31 ianuarie, în parteneriat cu ASEBUSS, webinarul cu tema Dinamica Strategiei de Business, unde putem afla cum reușim să accelerăm creșterea companiei prin elemente de cultură organizațională.

Camera de Comerț și Industrie Germano-Română organizează pe 1 februarie cea de-a doua ediție a Premiilor pentru Afaceri Germano-Române. Premiile AHK sunt premii bilaterale care onorează și promovează companiile germane și românești și proiectele lor de succes în contextul economic actual.

Următorul eveniment de Business Networking marca BIZZ.CONNECT Cluj, va avea loc în data de 1 februarie 2024 – acest eveniment vă oferă oportunitatea perfecta de a vă extinde rețeaua de contacte, de a participa la sesiuni interactive de educație în afaceri și a desoperi potențiali clienți și parteneri de afaceri.

Tot pe 1 februarie, PWN România invită membrii la un eveniment Mastermind extraordinar: „Saltul de la produs la brand„, dedicat celor înscriși atât în programul de antreprenoriat Start-up, cât și Scale-Up.

ROTSA reia seria lunară de întâlniri Founders Club Cluj, angajamentul de a prezenta cele mai bune practici și poveștile de succes ale startup-urilor locale care se extind la nivel global. Ediția din 1 februarie îl are ca invitat pe JT Winston, fondatorul Aypex Inc., alături de moderatorul Răzvan Cherecheș, profesor la Universitatea Babeș-Bolyai. Tema ediției: Insights and perspectives of early-stage founders in the USA.

AmCham organizează o misiune de afaceri în Republica Moldova, în perioada 4 – 6 februarie.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .