Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente business.

Freelancerii și antreprenorii se pot confrunta cu provocarea definirii lor ca profesioniști. Această călătorie implică procese de auto-cunoaștere, conturarea unui brand personal, identificarea valorilor personale și integrarea lor cu valorile clienților. Viziunea asupra afacerii și o strategie bine definită devin elemente cheie pentru a-și construi un drum profesional în armonie cu ei înșiși.  Dacă și tu te confrunți cu aceste provocări, atunci evenimentul marca NO.MAD e pentru tine. Pe 27 noiembrie, la Tg. Mureș.

Vrei performanță de top în echipa și business-ul tău?Află cum poți ajunge la performanță, pe 28 noiembrie, la workshop-ul STELL*R -Principii de Leadership pentru înalta performanță.

Tot pe 28 noiembrie are loc ZF Investiți în România, ediția locală de la Brăila, unde antreprenorii vor căuta să afle răspunsuri la îmtrebări ca: Cum arată economia locală în 2023. Cum facem ca economia să meargă mai departe în noile condiţii de piaţă?

Vrei să știi cum să pui banii să lucreze pentru tine? Vrei să înveți de la cei mai buni experți financiari din România? Atunci vino la conferinta „Deștepti cu banii„, care va avea loc pe 28 noiembrie la Iași.

KFactory și NEC Instruments vă invită să vă alăturați unui workshop unic, centrat pe transformarea digitală în lumea producției industriale! În aceste vremuri când eficiența și durabilitatea sunt cruciale, ne propunem să demonstrăm în mod concret progresul digitalizării în fabrici, amplificând performanța și eficiența fără a utiliza resurse suplimentare. Tot pe 28 noiembrie, și tot la Iași.

Legal aspects of creators’ work este tema următoarei întâlniri a comunității Creators.talks, o comunitate a oamenilor creativi, indiferent de forma juridică. Pe 28 noiembrie, la Cluj.

În fiecare toamnă, cele mai promițătoare startup-uri și întregul ecosistem antreprenorial local se reunesc pentru o experiență intensă: oportunități de învățare, finanțare și conectare pentru antreprenori, construite în jurul celei mai mari competiții pentru startup-uri din România. La finala Startarium, Românii sunt Antreprenori, pe 29 noiembrie.

Conferința regională Romanian Business Leaders Iași se află anul acesta la cea de-a IV-a ediție! Acesta este momentul în care comunitatea de business din regiune se reunește pentru a crea împreună schimbarea și pentru a afla care sunt informațiile relevante pentru businessurile pe care le conduc în această perioadă. Pe 29 noiembrie.

Tot pe 29 noiembrie, la București are loc lansarea Impact – un nou grup de business networking. Sunt așteptați antreprenori și manageri din domenii precum avocatura, contabilitate, horeca, medical, training, producție, foto-video, servicii in zona de business pentru IMM-uri.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .