Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente business.

ROINVEST – ediția a IV-a va aborda, pe 25 septembrie, planurile de investiţii ale statului cu fonduri proprii şi cu fonduri europene, precum şi ale companiilor private pentru susţinerea dezvoltării afacerilor şi a economiei în general.

O nouă ediție a evenimentului „Real Estate & Construction Forum” are loc, pe 25 septembrie 2023, la București. Peste 25 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai unor companii de top, se vor reuni la JW Marriot Bucharest Grand Hotel, unde vor dezbate situația actuală a pieței imobiliare, în cadrul a patru paneluri cu focus pe: retail, industrial & logistics, office, rezidențial.

Membrii activi ai PWN România sunt așteptați la întâlnirea dedicată exclusiv acestora, sub titlul Inspire, Empower, Connect!, pe 25 septembrie.

Employer Branding Awards ofera recunoastere proiectelor, campaniilor si persoanelor care au sustinut dezvoltarea brandului de angajator in cadrul companiilor cu activitate pe piata locala.  Pe 26 septembrie, la București.

Vino sa iti prezinti afacerea si sa interactionezi cu 25 de antreprenori dornici de conexiuni de business, la o noua intalnire de Business Networking a grupului Leaders, pe 26 septembrie, ora 8:30.

Deloitte România vă invită, pe 26 septembrie, la o discuție virtuală despre modul și ritmul în care companiile românești vor fi nevoite să își transforme afacerile în cadrul setat de reglementările europene și naționale în domeniu. Experții Deloitte și invitații externi vor împărtăși concluzii și recomandări practice privind valorificarea oportunităților și abordarea provocărilor procesului de tranziție, vor analiza și explica bune practici și beneficiile reale ale circularității pentru business, comunități și pentru economie, în general.

Romanian Business Leaders organizează pe parcursul anului 2023 o serie de 5 ateliere de finanțare de câte 3 ore, în format fizic. Scopul acestei serii este de a aprofunda fiecare sursă de finanțare pe care antreprenorii o pot accesa. Un astfel de atelier se va desfășura pe 26 septembrie, la București.

DoingBusiness.ro vă invită la conferința „Business Evolution – Finantare. Digitalizare. Sustenabilitate” care va avea loc miercuri, 27 septembrie 2023, la Hotel International, în Iași, începând cu ora 09:00 am. Vor fi abordate subiecte relevante și cu aplicabilitate practică, care se regăsesc pe agenda directorilor, managerilor şi antreprenorilor din România.

Experți fiscali și analiști financiari vin alături de membrii CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării, miercuri, 27 septembrie, pentru a explica efectele pachetului de măsuri fiscale asupra companiilor și, în general, asupra economiei. Dezbaterea va avea loc online.

Învață cum să iti finantezi mai eficient afacerea, cum sa identifici noi surse de finantare, cum intelegi mai bine realitatile financiare ale afacerii tale la cursul de antreprenoriat cu Marius Ghenea, în perioada 27 – 28 septembrie, la București.

EventsMax.ro și ARRP – Asociația Română de Relații Publice – vă invită la o nouă întâlnire Open House în cadrul căreia vom discuta despre cum arată o zi din viața unui om de PR. Invitata ediției din 28 septembrie este Luiza Domnișoru, Head of Communication Revolut CEE.

Revista Club Antreprenor organizează dezbaterea cu tema ESG – noua moralitate de business ce va avea loc joi, 28 septembrie 2023. Evenimentul este organizat cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie București și își propune identificarea de măsuri și soluții pentru accelerarea adoptării standardelor ESG de către companiile românești, prin prezentarea unor exemple de bune practici în implementarea / adoptarea standardelor ESG.

Pe 28 septembrie Forbes revine la Iași, noua oprire din „turneul” din acest an FORBES ROMÂNIA BEST CITIES FOR BUSINESS ca să afle care sunt provocările mediului de afaceri de la reprezentanții comunității de business din Iași.

Scopul conferinței Management operațional pe bune este de a oferi antreprenorilor și managerilor , pentru optimizarea activității lor operaționale. Dincolo de dorința de a fi manager și de a conduce, cu toții ne lăsăm absorbiți în partea operațională, ceea ce de foarte multe ori este frustrant și poate deveni chiar supărător, atât pentru noi, cât și pentru echipă. Aflați la conferința „Management operațional pe bune „, la Brașov, pe 28 septembrie, soluții practice, dezvăluite din realitatea oamenilor care au reușit.

Camera de Comerț Româno-Germană organizează evenimentul German-Romanian Business Conference: Strengthening Partnerships – Turn Challenges into Opportunities în perioada 28 – 29 septembrie, la Berlin, cu participarea autorităților române și germane, precum și a antreprenorilor din ambele țări.

„Business Resilience Through Strategic Development. Black Sea and New Silk Road” este un eveniment dedicat mediului de afaceri din Dobrogea, organizat de către Supreme Council of European Business (SCEB) și British Romanian Chamber of Commerce (BRCC) (BRCC), care va avea loc joi – 28 septembrie 2023 – la Hotel Continental Forum din Constanța.

Pe 28 septembrie Business Angels Moldova (BAM) în parteneriat cu XY Partners te invită la un eveniment exclusiv „Deal Dinner with Angel Investors”. Deal Dinner este despre talent, inovație, business, investiții și networking. Vino să cunoști și să te conectezi la comunitatea de startup-uri, investitori și antreprenori din Republica Moldova.

În contextul economic actual, cum au evoluat strategiile companiilor din sectoarele retail & FMCG? Care sunt tendințele la nivel de e-commerce? Business Mark vă așteaptă să discutați mai multe pe 29 septembrie 2023, la “reTAG – a retail, FMCG & e-commerce conference for the modern world”, eveniment ce va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Conferința regională RBL Maramureș este momentul în care comunitatea de business din regiune se reunește pentru a crea împreună schimbarea și pentru a afla care sunt informațiile relevante pentru businessurile pe care le conduc în această perioadă. Pe 29 septembrie, la Baia Mare. Tema acestui an, „Adaptarea afacerilor la noul context”, accentuează necesitatea de a înțelege profund schimbările dinamice din lumea afacerilor și impactul lor direct asupra societății.

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR (OFA UGIR) organizează la Suceava, în ziua de vineri, 29 septembrie 2023, conferința națională – ediția a XI-a, cu tema: ”Economia României încotro? Cum este influențat mediul antreprenorial privat de evoluțiile economice europene și mondiale?” Evenimentul va oferi o platformă deosebită pentru a explora și dezbate provocările și oportunitățile care apar în calea dezvoltării afacerilor în România.

29 septembrie este ziua în care grandoarea afacerilor se îmbină armonios cu eleganța și rafinamentul. Un eveniment menit să celebreze nu doar realizările femeilor în lumea afacerilor, ci și individualitatea și stilul care le diferențiază. Totul se întâmplă la Iași, la Femei de afaceri cu stil.

 

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .