Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente business.

Între 23 și 24 octombrie, învață la I Love Failure Education din experiențele persoanelor de succes din diferite domenii: conferința va cuprinde discursuri de la un grup divers de antreprenori, persoane publice și experți care au depășit eșecul și au cunoscut succesul în domeniile lor.

Universitățile din Timișoara organizează în perioada 23-24 octombrie 2023, ”Conferința Rețelei de Antreprenoriat și Inovare”, care își propune să reunească Centrele de Inovare și Transfer Tehnologic din universitățile din România, Societățile Antreprenoriale Studențești și comunitatea de Alumni Fulbright Scholars, precum și actorii ecosistemului de startup-uri și inovare din România, care sprijină mediul academic și de cercetare, cu misiunea de a contura un plan de acțiune comun pentru inovare și transfer tehnologic, respectiv pentru societățile antreprenoriale studențești, care să întărească rolul universităților în specializarea inteligentă și sustenabilă a României.

Vino sa iti prezinti afacerea si sa interactionezi cu 25 de antreprenori dornici de conexiuni de business, la o noua intalnire de Business Networking, a grupului Leaders, pe 24 octombrie, la București. Detalii pe pagina evenimentului din EventsMax.

PRIA Sustainable Forestry&Wood Conference reprezintă un eveniment unic în România pentru actorii din domeniul silvic întrucât își propune crearea unei platforme de comunicare și discuții deschise în ceea ce privește utilizarea responsabilă a resurselor și gestionarea sustenabilă a suprafețelor forestiere, cu scopul de a asigura echilibrul ideal în îndeplinirea funcțiilor de bază ale pădurii. Pe 24 octombrie, la București.

AmCham România organizează un atelier informativ pentru membri despre Programul de Facilitare a Vizei de Afaceri AmCham (BVFP) pe 24 octombrie 2023, între orele 10:00 – 11:00, online.

Tot pe 24 octombrie, Romanian Business Leaders organizează un Atelier de finanțare despre Fonduri europene și granturi, pentru cei interesați să știe cum să își poată dezvolta businessul prin intermediul acestei metode de finanțare.

Gala Excelența în Business, organizată de Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton ADAA, având ca partener oficial Academia de Studii Economice București, va avea loc pe data de 24 octombrie, începând cu ora 18.00 în Aula Magna ASE. Evenimentul reprezintă o oportunitate de a recunoaște și de a sărbători realizările și contribuțiile semnificative aduse de liderii și companiile din economie.

Un Stand-up & Speed Networking Event are loc pe 24 octombrie, la București, o călătorie de neuitat prin lumea networking-ului, unde vei avea oportunitatea să interacționezi într-un mod unic și dinamic cu peste 50 de oameni de business și antreprenori inspiraționali.

NRCC și ING organizează o serie de sesiuni de informare și networking pentru antreprenori, la Oradea pe 24 octombrie și la Cluj pe 25 octombrie.

Cea de-a 6-a ediție a BeHealth va reuni companii, organizații, universități și entități publice, ceea ce reprezintă mediul perfect pentru parteneriate internaționale, având ca rezultat creșterea competitivității economice legate de sănătate.

Patronatul OFA UGIR vă invită la un eveniment deosebit și inspirațional dedicat femeilor antreprenor din România, ce se axează pe tema ”Puterea brandului: Cum să crești vizibilitatea și încrederea afacerii tale”. Dacă visezi să-ți dezvolți afacerea, să crești vizibilitatea și credibilitatea brandului tău și să faci conexiuni valoroase, acesta este locul unde trebuie să fii, pe 25 octombrie, la Iași.

La CX Conference România 2023 aveți o oportunitate unică de a descoperi cum să stimulați creșterea, să păstrați clienții și să vă consolidați brandul prin experiențe remarcabile pentru clienți. Prezentând poveștile de succes locale și globale CX, evenimentul va conecta comunitatea CX din România cu practicieni CX apreciați și lideri de gândire din Europa, SUA și Orientul Mijlociu. Pe 25 octombrie, la București.

PRO Business te așteaptă la evenimentul „Leadership Game” – o oportunitate unică de a te dezvolta în creșterea abilităților de leadership, pe 25 octombrie, la București.

Antreprenorii maramureșeni se întâlnesc pe 25 octombrie la evenimentul bilunar al #MaramuresBusinessClub si discută despre: Protejarea profitului in perioade incerte.

Pe 26 octombrie Forbes România selectează cei mai  de succes 30 de tineri români cu vârsta sub 30 de ani. Fiecare dintre ei are rezultate excepționale în domenii care variază de la afaceri la sport, muzică, artă sau IT. Aflați mai multe la Forbes 30 under 30.

Pe 26 octombrie, dacă ești în Sibiu, ai aproape 3 ore de business live cu una dintre cele mai experimentate femei de business din România, Aliz Kosza, în cadrul evenimentului caritabil ”Din inimă pentru micile inimi”, organizat și oferit în beneficiul micilor inimi, prin misiunea Fundației Polisano din Sibiu.

Business Brains este o conferință unică ce reunește liderii de afaceri din întreaga lume la Brașov, în perioada 26 – 27 octombrie.

În data de 26 Octombrie, cele două grupuri BNI din Regiunea de Vest, Zeppelin și Phoenix, se unesc pentru a crea un eveniment unic: 1 Provocare 60 Soluții, centrat pe construirea relațiilor de business autentice și valorii GIVERS GAIN.

AmCham România organizează, în perioada 26 – 27 octombrie, o misiune comercială de două zile la Timișoara și Arad, ca să descoperi oportunități de investiții și dezvoltare de afaceri în construcții (inclusiv infrastructură), IT&C, producție, turism și transport și logistică.

Ce finanţări europene sunt disponibile şi ce trebuie să ştie antreprenorii din cele 8 regiuni?  Care sunt alternativele de finanţare pentru contribuţia proprie atunci când atragi fonduri europene? Sunt doar câteva dintre întrebările la care Ziarul Financiar, împreună cu Asociaţia Agenţiilor pentru Dezvoltare Regională din România (ROREG) vor răspunde în cadrul seriei de evenimente „De la idee la business inteligent, cu finanţări europene”. Ediția de la Cluj a acestui eveniment se va desfășura pe 26 octombrie.

Mișcarea I Love Failure a pornit în 2018 la București și are ca scop reducerea fricii de eșec prin evenimente unice în care speaker-ii împărtășesc poveștile lor și lecțiile învățate. JCI Târgu Mureș crede în această misiune și, în calitate de partener principal, aduce seria de evenimente și în comunitatea târgumureșană, pentru a doua oară anul acesta, pe 26 octombrie.

Învață cum să dezvolți o strategie în lumea volatilă și incertă de astăzi și cum să mobilizezi întreaga organizație pentru a sprijini și a ajuta transformarea digitală (sau orice schimbare strategică majoră) la Business Strategy Masterclass, pe 27 octombrie.

Growceanu este onorat să vă invite la prima ediție a evenimentului Invest in Moonicorns, care se desfășoară la Timișoara, Capitala Culturală Europeană a României, pe 27 și 28 octombrie. Este unul dintre puținele evenimente dedicate Angel Investors din ECE, care oferă subiecte și discuții semnificative și oportunitatea de a descoperi arta lui Constantin Brâncuși în Timișoara minunat de pitorească.

Bucovina InBusiness este evenimentul care adună pe 27 octombrie, la Suceava, minți strălucite în domeniul antreprenoriatului. Prin workshop-urile de management și finanțe, discuțiile despre business și networking vei afla ultimele noutăți din sfera afacerilor.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .