Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente business.

Atrage abundența în vremuri cu provocări este tema următoarei întâlniri a comunității Dynamic Business Connections, din 22 ianuarie.

Pe 23 ianuarie, Business Days organizează un webinar interactiv, în care vor discuta despre Finanțări Europene Nerambursabile pentru anul 2024. Fii pregătit să accesezi peste 5 miliarde euro disponibili în 2024 și să aduci un impuls semnificativ afacerii tale.

Creatorii „Permis de Antreprenor” vă invită la o experiență unică de creștere și sprijinire a mediul antreprenorial românesc, cu informații practice pentru începerea unei afaceri sau pentru accelerarea celor deja existente. Ediția fizică a Permis de Antreprenor se va desfășura pe 25 ianuarie.

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită la o nouă dezbatere profesională digitală, pe 26 ianuarie, începând cu ora 11.00, pe ZOOM. Prima dezbatere CLCC din acest an își propune să răspundă la următoarele întrebări: De ce protestează fermierii? Ce soluții există și cum poate fi gestionată situația actuală?

 

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .