Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente business.

Tax & Finance Forum va aborda cele mai importante aspecte și noutăți legislative cu impact fiscal, principalele provocări pentru contribuabilii români și soluții de adaptare la noile prevederi. Evenimentul organizat de BusinessMark, adresat atât companiilor din mediul privat, cât și celor din sectorul public, va avea loc pe 20 noiembrie 2023, în format hibrid, atât onsite (Hotel JW Marriott Bucharest Grand Hotel), cât și online.

Cel mai important eveniment B2B din România, Zilele Biz, maratonul care de 22 de ani dă tonul tendințelor în mediul de business, va avea loc anul acesta în perioada 20 -24 noiembrie, la Biavati Events din București. Cum va evolua lumea marcomm în 2024? Ce planuri au brandurile pentru finalul de an sau pentru noul an? La celebra zi dedicata Media & Marketing cele mai nume cunoscute ale industriei de publicitate vor prezenta detalii din culisele celor mai puternice campanii de anul acesta, cu suișuri și coborâșuri, schimbări de strategie, provocări și lecții învățate, precum și detalii despre cum va arată o campanie reușită în 2024.

Pe 21 noiembrie, comunitatea Banometru – a antreprenorilor interesați de educație financiară, se reunește offline la București.

Pe 22 noiembrie se desfășoară la Cluj CEO Conference, o platformă autentică de schimb de cunoștințe și experiență pentru a discuta despre evoluțiile afacerii, ideile, soluțiile, inovațiile și tehnologiile pentru a modela lumea CEO-urilor în următoarele luni de provocări fără precedent.

Romanian Venture Forum, primul forum internațional de Venture Capital din România, va avea loc pe 22 noiembrie 2023, începând cu ora 9:00, la Teatrul ODEON din București. RVF este locul unde inovația întâlnește oportunități și perspective de finanțare, un context ideal pentru scalarea ideilor și planurilor de dezvoltare.

În contextul schimbărilor economice și fiscale continue, este esențial să rămânem la curent cu ultimele modificări fiscale și să înțelegem impactul acestora asupra finanțelor. Prin urmare, pe 23 noiembrie, începând cu ora 15.00, are loc o nouă întâlnire a Comunității CELF – Centrul de Excelență în Litigii Fiscale al NNDKP. În această sesiune, vom explora și discuta modificările fiscale semnificative intrate în vigoare în anul 2023 și veți avea ocazia să puneți întrebări experților în domeniul fiscal de la NNDKP.

Wall-Street premiază, pe data de 23 noiembrie, oamenii de afaceri și organizațiile care și în acest an au ținut ștacheta sus și s-au adaptat noilor reguli ale „jocului”.

Tot pe 23 noiembrie are loc evenimentul de referință al Netherland Romanian Chamber of Commerce, Noaptea IMM-urilor, o oportunitate deosebită de networking cu membrii comunității de afaceri afiliate acestei organizații.

Ziarul Financiar va organiza pe 23 noiembrie 2023 a 20-a ediţie a Galei ZF, unul dintre cele mai importante evenimente de business din România.

Pe 24 și 25 noiembrie, Business Days 2023 Beyond Evolution+ The LEGACY – Onorăm trecutul, construind un viitor mai bun împreună! aduce noutăți și contexte speciale de dezvoltare. O sesiune este dedicată profesioniștilor în marketing în acest eveniment cu tradiție pentru comunitatea de afaceri.

Pe 25 Noiembrie 2023 se va desfășura evenimentul „Next Generation Management – De la Idee la Succes”, un punct de întâlnire crucial pentru antreprenorii din România. Speakerii, experți recunoscuți în domeniul antreprenoriatului și managementului digital, vor furniza insight-uri valoroase, prezentându-și poveștile autentice de succes și eșecuri, oferind astfel o perspectivă profundă asupra realităților și provocărilor domeniului antreprenorial.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .