Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente business.

Marți, 3 octombrie 2023, Energynomics vă propune o întâlnire dedicată investițiilor pentru tranziția verde în România, în care să urmărim fluxul de bani în proiecte de energie regenerabilă pentru a identifica partenerii cei mai potriviți și pentru a vă prezenta soluții la cele mai plauzibile provocări pe care le puteți întâlni. Toate acestea, la More renewables for Romania.

Dacă deții o companie cu vânzări anuale de 1 – 25M Euro, ești invitat la Freedom Workshop #8 – marți, 03 octombrie, 09:30 – 13:30, la Sediul Central al Băncii Transilvania din Cluj. Vor fi abordate subiecte ca: evaluarea și creșterea valorii de piață a companiei tale, #exit financiar total prin găsirea unui #cumpărător sau parțial prin atragerea unui #investitor, #exit operațional și reducerea dependenței companiei de tine.

Sărbătorim progresul proiectelor de asistență medicală stabilite în regiune pentru care tehnologia este mai mult decât un facilitator de afaceri, ci mai degrabă principalul diferențiator la ediția 2 Launch Health Tech, întâlnirea comunității fondatorilor de startups, pe 3 octombrie.

Tot pe 3 octombrie, Organizația Femeilor din UGIR, alături de ADVANTAGE AUSTRIA România – Secția Comercială a Ambasadei Austriei la București, ABA – Invest Austria și Vienna Business Agency invită la seminarul „Business Location Austria – Oportunități pentru companiile românești”. Evenimentul este destinat tuturor companiilor românești interesate de internaționalizare și de mediul de afaceri austriac.

Pe 4 octombrie, membrii Romanian Business Club sunt prezenți la Conferința organizației desfășurată la Chișinău, pentru networking și noi oportunități de dezvoltare.

Pe 4 și 5 octombrie, conferința How To Web 2023 se oprește asupra felului în care afacerile, comunitățile și produsele digitale se pot adapta vremurilor dificile prin care trecem. Vor fi prezenți peste două mii cinci sute de participanți ce reprezintă peste două sute de startup-uri, iar cele douăzeci de evenimente anunțate vor fi moderate de șaizeci de specialiști în doemeniul inovației în afaceri.

În perioada 4-5 octombrie, la Environmental & Sustainability Summit aruncați o privire asupra a ceea ce speakerii de top trebuie să spună despre crearea unei noi normalități prin mijloace durabile.

Pe 5 octombrie, IQ Digital Summit își propune să ofere IMM-urilor din România resurse valoroase și practice de know-how de la experți în digitalizare și tehnologie globali și locali, instrumente utile pentru accelerarea digitalizării în business, dar și oportunități de networking și new business.

Tot pe 5 octombrie, BizzClub Brașov organizează Conferința de business networking pentru antreprenori . Peste 100 de antreprenori sunt așteptați să facă business networking.

O initțiativă similară are loc la Craiova, în aceeași zi, organizată de N&C Consulting: Conferința de Dezvoltare & Performanță pentru Antreprenori.

În fiecare an RePatriot Summit reunește oameni de afaceri români din toată lumea. Cea de-a opta ediție a summitului va avea loc în perioada 5 – 8 octombrie 2023, la București și Constanța.

În perioada 5 – 7 octombrie, la Hunedoara are loc Conferința Internațională Româno-Franceză, cu scopul de intermedia schimbul de bune practici între specialiştii francezi şi români, în domeniul administraţiei publice locale şi antreprenoriatului, pentru identificarea de soluţii care să asigure dezvoltarea durabilă a judeţului Hunedoara, prin creşterea potenţialului administrativ, economic şi social al acestuia.

Gala Topul Firmelor din Județul Covasna va avea loc în data de 5 octombrie 2023 și va recunoaște eforturile mediului de afaceri în general și ale întreprinderilor de succes din județul Covasna în special.

Ne uităm spre business-uri agile și responsabile și discutăm despre impact pozitiv, sustenabilitate, ESG și CSR, pe 6 octombrie 2023, în cadrul unei noi ediții ”Positive Business – a talk about ESG, sustainability and positive impact in business”, ce va avea loc la Hotel Radisson Blu din București.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .