Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei CNR-CME va organiza în perioada 11 – 13 septembrie 2023 a doua ediție a SIREN – Simpozionul Român al Energiei.

Iași Belgian Business Days, organizată de BEROCC împreună cu Consiliul Patronatelor ESG din România, Organizația Femeilor Antreprenor UGIR și Primăria Iași în perioada 13-14 septembrie 2023 este cheia pentru a debloca noi oportunități și pentru a prospera în peisajul afacerilor în continuă evoluție.

More networking deschide noul sezon de evenimente de business networking cu întâlnirea anuală de la Palatul Noblesse si vă invită să vă reconectați cu noble drinks & MORE networking. Back to Business, pe 14 septembrie.

The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT) vă invită pe 14 septembrie la Digital Talk. Dacă reprezentați un IMM sau o organizație publică și sunteți în căutarea soluțiilor de digitalizare și inovare, acesta este momentul potrivit pentru a vă informa și a vă pregăti pentru al doilea apel de selecție.

The Diplomat organizează pe 14 septembrie 2023 la Grand Hotel Bucharest, cea de-a IV-a ediție a Forumului de durabilitate a afacerilor, urmată de Gala Premiile de Durabilitate, ajunsă la a treia ediție și dedicată recunoașterii inițiativelor, performanțelor, proiectelor, companiilor și liderilor care activează în diverse industrii din România.

Banca Mondială, în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, cu sprijinul Digital Innovation Zone implementează un proiect pilot dedicat IMM-urilor din Regiunea Nord-Est care doresc să își crească competitivitatea prin adoptarea de soluții digitale. Ediția de la Iași îi așteaptă pe antreprenorii interesați pe 14 septembrie.

Poți întâlni 4 dintre antreprenorii de succes implicați în educația antreprenorială și poți face networking de calitate la întâlnirea BIZZ.Club de pe 14 septembrie, la Grand Hotel Bucharest.

ScaleOut 4X10 Oradea este un eveniment organizat în data de 14 septembrie 2023 de Romanian Business Leaders dedicat antreprenorilor și managerilor din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj).

Influencer Marketing Conference este prima conferință din Europa de Est dedicată fenomenului influencerilor, ce aduce în prim-plan strategii și tactici verificate în campaniile unor mari brand-uri și ale unor agenții cu experiență. An de an, evenimentul își propune să ofere un ghid complet de noutăți și bune practici atât celor care derulează programe de influencer marketing, cât și creatorilor de conținut. Ediția de anul acesta Influencer Marketing Conference va avea loc pe 14 septembrie 2023.

Cum angajăm, cum facem retenție, cum ne menținem angajații fericiți și cum îi putem transforma în ambasadori de brand, ce beneficii (mai) sunt atractive în 2023, cum transmitem către stakeholderii interni și externi corect mesajul companiei, ce tactici și acțiune sunt cele cu ROI WOW, cum măsurăm succesul și mai ales cum ne păstrăm kindnes-ul, sunt doar câteva din lucrurile pe care le puteți afla tot pe 14 septembrie, la Conferința WE ARE THE PEOPLE, la Cluj-Napoca.

ReTech and Digital este un eveniment B2B ce se adreseaza specialistilor din industria de retail and FMGC care considera aceste domenii ca fiind piloni strategici ai businessurilor lor. Pe 14 septembrie, la București.

Netherlands Romanian Chamber of Commerce vă invită la București pe 14 septembrie, la ora 08:30, la InterContinental Athénée Palace, pentru un alt seminar de mic dejun de afaceri fantastic.

Working Romania revine pe 15 septembrie cu ediția de toamnă 2023 a formatului bianual deja consacrat. În fiecare an, Business Review găzduiește două ediții de succes ale conferinței Working Romania, cel mai important eveniment din industria de HR Employer Branding, atrăgând speakeri executivi de top, parteneri primordiali și o audiență de primă clasă din partea marilor angajatori din România.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

 

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .