Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi în săptămâna 21 – 27 august, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente business.

Programul de Neuroștiința comunicării propune o abordare actuală şi validată ştiinţific, ce integrează ultimele descoperiri din neuroștiință şi psihologie în practicarea comunicării publice şi interpersonale. Online, între 21 și 22 august.

Digitalizarea IMM-urilor – Business performant prin îmbunătățirea competențelor digitale se va desfășura la Camera de Comerț Arad pe 22 august. Nevoia formării de specialiști î n domeniul tehnologiei informației și a comunicațiilor a crescut odată cu digitalizarea aspectelor lumii în care trăim. Digitalizarea îmbunătățește operațiunile, maximizează eficiența și productivitatea și scade costurile. Aflați mai multe la eveniment, pe 22 august.

Domeniul energiei ridică unele din cele mai dificile întrebări în ultima perioadă, iar acest domeniu, aflat în continuă transformare în ultimii 10 ani, este menit unor schimbări profunde în continuare. Printre cele mai mari provocări în perioada următoare sunt cele care privesc menținerea unei piețe concurențiale, singura în măsură să asigure, pe termen lung, prețurile cele mai mici, dar și siguranța alimentării. În cadrul webinar-ului Energia în furtună, provocări ale concurenței în acest domeniu , Valentin Mircea, doctor în dreptul concurenței, va oferi câteva răspunsuri la aceste provocări. Tematica webinarului Scurtă prezentare a pieței de energie.

Școala de Vară GPeC este mixul perfect între learning (cursuri intensive și dezbateri de E-Commerce & Marketing Online) și distracție. Între 23 și 28 august, la Moeciu de Sus.

Institutul de Cercetare în Permacultură din România invită întreaga Comunitate de Permacultură din România la cea de-a doua ediție a Festivalului dedicat tuturor pasionaților de permacultură, curioșilor, practicienilor și experților în a face multe cu și prin permacultură. Festivalul are loc între 23 și 26 august 2023 și oferă un program bogat în prezentări, ateliere, discuții, creat de către comunitate și pentru comunitate într-un spațiu demonstrativ și reprezentativ: prima fermă regenerativă din România, Sol și Suflet.

Prima ediție a Aspen Junior Seminar organizată la Timișoara va avea loc în perioada 23 – 25 august 2023 și va reuni aproximativ 20 de tineri activi în mediul profesional, academic sau de voluntariat, cu vârsta cuprinsă între 20 și 24 de ani.

Copii Mari – Liderii viitorului va avea loc pe 26 august la Constanța și își propune să susțină antreprenorii în dezvoltarea de proiecte educaționale inovatoare, care să pregătească generațiile viitoare pentru provocările viitorului.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .