Am realizat o selecție a evenimentelor la care ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta (22-28 August), în funcție de domeniul tău de interes:

RESURSE UMANE
HR Talk with a Spark – Organizatorii își propun să te ajute să fii mereu la curent cu noutățile legislative relevante specialiștilor HR! Se va vorbi despre toate aspectele legislative relevante specialiștilor HR cu impact în zona de salarizare și administrare de personal: Procedura de suprataxare a contractelor part-time; Ce trebuie să știe angajatorii despre modificările aduse de OG 16/2022 începând cu 01 august 2022; Cum se va aplica deducerea personală de la 01 ianuarie 2023; Ce trebuie să știe angajatorii despre noul plafon neimpozabil pentru beneficiile extrasalariale care se va aplica de la 01 ianuarie 2023.

SĂNĂTATE
Noțiuni Esențiale de Prim Ajutor – Cursul va avea atât o parte teoretica, cât și una practică. În cadrul acestui curs se vor aborda subiecte esențiale, precum: – Poziția laterală de siguranță; – Resusctiare / CPR; – Manevra Heimlich.

IT&C
IT-inteligent: Curs de educație digitală – Participând la cursul „IT – inteligent”, participanții vor obține abilități de lucru cu documentele PDF, vor putea expedia online fișiere mari, vor căpăta experiență de căutare a articolelor juridice online, vor naviga liber în catalogul electronic a bibliotecii municipale „B.P. Hasdeu”. Acest eveniment se desfășoară în format Online și Offline.

GDPR
#CityBreak – Protecția datelor personale – Înscrie-te, alege „destinația” care crezi că ți se potrivește, rezervă-ți un loc la primul #CityBreak virtual și bucură-te de experiența unei „călătorii” educaționale de 2 zile pentru care nu trebuie să-ți faci absolut nicio grijă cu privire la transport.

INVESTIȚII
Psihologia banilor – Seminar de investiții – În acest seminar se va discuta despre: cum putem investi în siguranță banii; cum putem planifica obiectivele bănești cele mai mari, cele mai importante, în funcție de nevoile și personalitățile financiare care ne reprezintă; cum să îți realizezi obiectivele profesionist, eficient și sigur.

***

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit aici.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.