Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

RESTRUCTURĂRI

Află cum se face o restructurare preventivă de succes în evenimentul cu tema Restructurarea preventivă – o soluție pentru a evita insolvența organizat de ZF.

FISCALITATE

Seminarul Național de Fiscalitate și Contabilitate   este o discuție interactivă cu cei mai profesioniști consultanți fiscali ai momentului, pe 15 februarie, la București.

E-COMMERCE

Școala de Iarnă de E-Commerce & Digital Marketing GPeC 2023 este singura serie de Cursuri Intensive de E-Commerce și Digital Marketing din România – care se va desfășura exclusiv online, pe Zoom, în perioada 15-19 februarie 2023.

FINANȚARE

Info Day – Oportunități de finanțare în domeniul Industrie 4.0 este o prezentare a oportunităților de finanțare care pot fi accesate de către companiile – furnizori de tehnologie și IMM-urile din industrie și se desfășoară la Cluj.

AMAZON

Amazing Days Bucharest este un eveniment dedicat celor care sunt sau vor să devină selleri Amazon sau lucrează deja cu selleri Amazon.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.